Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie nazekam bo tyle sie staralam u dzieciatko wiec sie przygotowalam ze strony ekonomicznej,,noi jestem na zwolnieniu lekarskim ,,pracowalam w szpitalu klinice,,wiec tam kobiety w ciazy nie moga pracowac za duzo chorob zakaznych.
:-)
Fajnie, bo wygląda na USG jak Bałwanek Buli - same kuleczki: główka, brzuszek rączki i nóżki. Nawet nam przez moment zatańczył. Tetno 164. Tak się cieszę
To była dla mnie bardzo ważna wizyta
Jeden kamyk z serca. Teraz za 2 tyg. na badanie NT... Trochę się pewnie będę niecierpliwić, ale mam nadzieję, że będzie OK
Na razie do 16 tc Duphaston i normalne życie 
Witam Babeczki!
Jestem już po wizycie i wszystko w jak najlepszym porządku. Kropek ma 4, 12 cm długości i wg CRL ma 11 tyg.:-)
Fajnie, bo wygląda na USG jak Bałwanek Buli - same kuleczki: główka, brzuszek rączki i nóżki. Nawet nam przez moment zatańczył. Tetno 164. Tak się cieszę
To była dla mnie bardzo ważna wizyta
Jeden kamyk z serca. Teraz za 2 tyg. na badanie NT... Trochę się pewnie będę niecierpliwić, ale mam nadzieję, że będzie OK
Na razie do 16 tc Duphaston i normalne życie
Ja chodze do lekarza prywatnie. Za wizyte płacę 130 zł i mam mniej więcej 1 w miesiącu - pełne badanie +USG. Ostatnio jak miałam krwawienie, to lekarz mnie zbadał i zrobił USG nieodpłatnie, także fajna klinika. A za badania krwi zapłaciłam 85 zł: morfologia, mocz, toxo, Hbs, HCV, różyczka,WR, HIV, a za Coombsa 45 zł. Grupę krwi miałam oznaczaną w poprzedniej ciąży i nie pamiętam ile to kosztowało.
Pozdrawiam

i zaczynam sie bac bo w pierwszej ciąży jak tak wymiotowałam to potem miałam krwawienie i po dzidzi:-(.Jednak M twierdzi że z Veroniką też miewałam takie dni i nie ma co sie martwic.Na szczęscie w poniedziałek położna to powiem jej co i jak zobaczymy co powie.Jedyne co toleruje mój żołądek to chlebek z twarożkiem i herbatka ale ile można to samo jesc.Boję sie że te skurcze przy wymotach zaszkodzą fasolce:-(.
.
S oczywiście z samego rana pojechał gdzieś tam w miasto bo sprzedaje samochód to żeby go uprzątnąć zanim przyjedzie pan po niego... no a ja oczywiście z całym ciamajdanem na głowie zostałam, ale opcja późniejszych zakupów tak napawa optymizmem że i nawet posprzątać mogę