Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My z Mężulkiem po obiadku u rodziców. Niestety skusiłam się na chipsy i ciągle je czuję na podniebieniu, nie pomaga mycie zębów czy zagryzanie czymś innym:-( Błee. 

fajnie, chociaż nie wątpie że każde będzie kochane i okaże sie najlepszym, co mogło nas spotkać!!

Dziwne, bo jem spror, wcale nie dietetycznie, nie mam mdłości a tu taki znonk.nie sugeruj się datą wg USG bo za każdą wizytą ta data moze sie zmieniać to wszystko zależy jak gin zmierzy i jak dziecko rośnie,jeśli wg. OM masz termin na wrzesień to jesteś wrzesniówka.Witam w niedzielny wieczór!
Cały tydzien zabiegany a w weekend też niewiele czasu, bo odpocząć się chce, tym bardziej, że tylko niedziela to nasz cały weekend... Gościłam dzisiaj teściów i moją mamę z siostrą...Wczoraj gotowałam gołąbki w siekanej kapuście (bo jakbym miała zawijać to padłabym na twarz
) specjalnie na tą okazję i jednocześnie sprzątałam, bo czas miałam dopiero od 17.00 na to
. No i wszystko dobrze, tylko gołąbki mało słone się okazały i ziemniaki też
. Jak zwykle - jak się człowiek stara to nic nie wychodzi. Dobrze, że ciasto kupiłam, bo z moim szczęściem mi wyszedłby zakalec...
Widzę, że pisałyście o starankach. My o naszą dzidzię staraliśmy się 3 lata, niestety, jednego Aniołka straciliśmy, ale teraz rozumiem, że tak miało być, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Teraz wydaje mi się, że jestem bardziej gotowa na macierzyństwo niz byłam wówczas. O tym, że jestem w ciąży dowiedziałam się w Wigilię rano i to dla nas największy cud i najlepsiejszy prezent jaki można sobie wymarzyć!
Cieszę się, że mogę z Wami podyskutować na wrześniówkach :-) choć ostatnie USG pokazało mi termin już na koniec sierpnia
Ściskam mocno