reklama

wrzesień 2011

reklama
Tak jak pisałam wcześniej pojechałam cos sobie zakupic tak by się przystroić w czasie świąt.
I poszło bardzo łatwo. W H&M tylko dwa rodzaje spodni w (tej samej cenie), eleganckich więc wbór był szybki. I jeszcze biała koszula. Podoba mi się ten zestaw. Ale ceny to niech to sz... żerują na nas cieżarówkach :(

Od rana mała buszuje mi w brzuszku, pierwszy raz tak szaleje, zwykle to tylko wieczorami się układała do snu :)
Po za tym pożarłam pół puszki lodów toffi i jest git :)

Tez uwazam, ze to normalnie jest kryminal ile kosztuja rzeczy dla kobiety w ciazy :wściekła/y: Tak jakby byly nie wiadomo z czego zrobione:crazy: Dobrze ze teraz taka moda panuje ze nosi sie sporo luznych rzeczy to mozna przynajmniej oblowic sie w bluzki i tuniki za normalna cene.

Wszystkim lodozercom a raczej lodozerczyniom macham lyzeczka od lodow :-D
Strasznie lubie krowke algidy ale niestety rzadko jadam bo do transportu sie nie nadaje wiec moge tylko jesc jak jestem w Polsce

Tez uwazam, ze to normalnie jest kryminal ile kosztuja rzeczy dla kobiety w ciazy :wściekła/y: Tak jakby byly nie wiadomo z czego zrobione:crazy: Dobrze ze teraz taka moda panuje ze nosi sie sporo luznych rzeczy to mozna przynajmniej oblowic sie w bluzki i tuniki za normalna cene.

Wszystkim lodozercom a raczej lodozerczyniom macham lyzeczka od lodow :-D
Strasznie lubie krowke algidy ale niestety rzadko jadam bo do transportu sie nie nadaje wiec moge tylko jesc jak jestem w Polsce

To ja Tobie odma****e :-D:-D:-D to mamy taki sam gust smakowy, ja też uwielbiam krówke algidy, nawet prosiłam Panią w sklepie by zamówiła, bo wszystko wykupiłam :-D:-D:-D

hehehe bebzonik, nie wiem jak oni ja robia ale dla mnie krowka jest odjazdowa...ehhhh....moze sobie na Wielkanoc kupie na deser swiateczny jak nie zapomne :D i jak sklep bedzie jeszcze otwarty jak przyjedziemy w Wielka Sobote :crazy:
No wlasnie dziewczyny jak to jest, w Wielka Sobote sa sklepy otwarte tylko krocej czy sa zamkniete az do wtorku?

reklama
Na mnie pora dziewczyny, zaraz mezus wroci z 4 dniowej delegacji wiec trzeba jedzonko przygotowac no i zaczac pakowanie do jutrzejszego wyjazdu:crazy: Trzymajcie kciuki zeby pogoda dobra byla i korkow nie za duzo na drodze bo przed nami 800 km... Nie wiem jak ja tyle w samochodzie usiedze pomimo tego ze planujemy co 2 godziny przerwy robic :baffled: Zobaczymy...

Zycze Wam spokojnego wieczoru, udanych wizyt w nastepnym tygodniu, rosnacych brzuchow i coraz czestszego odczuwania ruchow maluchow no i przede wszystkim zdrowia:-)
Nie wiem czy mi sie uda zajrzec tu przed swietami wiec trzymam kciuki zeby sie Wam wszystkie wypieki udaly, pieknej pogody i spokojnych i radosnych swiat zycze :tak::-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry