bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
sawi czy mozna jakos dolaczyc do grupy wrzesien 2011? Jak wybieram to grupe to nie ma opcji dolacz jak w innych. Czy jest to jakas grupa zamknieta![]()
Bluetooth
Napisz do sawi prywatną widomość, to Cię zaprosi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
sawi czy mozna jakos dolaczyc do grupy wrzesien 2011? Jak wybieram to grupe to nie ma opcji dolacz jak w innych. Czy jest to jakas grupa zamknieta![]()
Tak jakby byly nie wiadomo z czego zrobione
Dobrze ze teraz taka moda panuje ze nosi sie sporo luznych rzeczy to mozna przynajmniej oblowic sie w bluzki i tuniki za normalna cene.
Tez uwazam, ze to normalnie jest kryminal ile kosztuja rzeczy dla kobiety w ciazyTak jakby byly nie wiadomo z czego zrobione
Dobrze ze teraz taka moda panuje ze nosi sie sporo luznych rzeczy to mozna przynajmniej oblowic sie w bluzki i tuniki za normalna cene.
Wszystkim lodozercom a raczej lodozerczyniom macham lyzeczka od lodow
Strasznie lubie krowke algidy ale niestety rzadko jadam bo do transportu sie nie nadaje wiec moge tylko jesc jak jestem w Polsce

to mamy taki sam gust smakowy, ja też uwielbiam krówke algidy, nawet prosiłam Panią w sklepie by zamówiła, bo wszystko wykupiłam 

No wlasnie dziewczyny jak to jest, w Wielka Sobote sa sklepy otwarte tylko krocej czy sa zamkniete az do wtorku?
To powinnismy zdazyc :-) tylko zebym o krowce nie zapomnialabo bede pozniej cale swieta zla
![]()
Trzymajcie kciuki zeby pogoda dobra byla i korkow nie za duzo na drodze bo przed nami 800 km... Nie wiem jak ja tyle w samochodzie usiedze pomimo tego ze planujemy co 2 godziny przerwy robic
Zobaczymy...