OLA368
Fanka BB :)
Witam się sobotnio! U mnie remont powoli, powoli zbliża się ku końcowi...może w poniedziałek jak wrócę z pracy to już będzie po wszystkim - oby!!! Sukienek jest mnóstwo, ja nie mogę się zdecydować tyle tego jest...w Happy Mum są fajniusie, u nas jest jeden sklep też ma fajne sukienki, ale ja z zakupem takiej typowo weselnej poczekam do samego końca, do sierpnia...
Mam nadzieję, że pogoda już zostanie taka iście wiosenna! Miłego weekendu papapa
Mam nadzieję, że pogoda już zostanie taka iście wiosenna! Miłego weekendu papapa
Nawet męża zmobilizowałam aby zaczął przeglądać swoje szpargały.
) - zwariowałam.
Miałam ciężki dzień w pracy i chyba mi się to odbiło. Wychodzi na to, że muszę się bardziej oszczędzać, bo organizm chyba nie wyrabia tempa. Brzuszek też mam jakiś bardziej napięty, troszkę się martwię, ale nie boli więc powinno być ok.
ja nadal nic nie czuje juz sama nie wiem czekam do wizyty ktora mam miec 27 kwietnia,cos mi burczy w brzuchu no ale nie jestem pewna czy to to jak nie dostane pozadnego kopniaka to chyba sie nie przekonam ze to to....nadal czekam na piekne kopniecie od ktorego tygodnia zaczynaja kopac tak pozadnie moze wiecie??????????????????