Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak bynajmniej stwierdził gin jak w ciąży z Olisiem byłam. W ciąży z Dziunią tylko raz gina uświadczyłam i to tylko i wyłącznie dlatego, że już gdzieś od 30 tygodnia skurcze miałam i chcieli sprawdzić czy nie robi się rozwarcie (a właściwie to ja wymusiłam badanie
).

. Ja dziś sama z małą od rana, bo mój S pojechał do Olsztyna oglądać samochód do ewentualnego kupna. Z jednej strony dobrze, bo trochę może ochłoniemy po tym wczorajszym beznadziejnym wieczorze. Planowaliśmy dziś podjechać do ikei pooglądać jakieś pierdołki, może wpadnie mi coś w oko, no ale zobaczymy o której mój S wróci. Mam nadzieję, że kupi ten samochód, przynajmniej jeden problem będzie z głowy ;-).Ellancz u mnie się tak objawiają zaparcia, też mnie tak ściska. Nie wiem jak to u Ciebie jest ale jeśli trwa i nie przechodzi to może faktycznie zadzwoń do gina.
Nalka, ja z zaparciami nie mam problemu, więc to odpada ;-)Ellancz mam dokładnie to samo, tylko raz z lewej, a raz z prawej strony. W ciąży z Olisiem i z Jessicą też tak miałam. Może u nas tak się objawiają rozciągające się więzadłaTak bynajmniej stwierdził gin jak w ciąży z Olisiem byłam.

,ja w szoku bo nie dzwoniła sie pytac ani o rozmiar butø ani o rozmiar cichøw
wiec chyba na oko to kupiła
.Ciuchy jeszcze rozumiem ale buty bez mierzenia to dle mnie nowosc:-).W zeszłym roku zrobiła podobnie ,efekt był taki ze mam nowe butki dla około rocznego dziecka i pare spiochøw ktore corka szybko znienawidziła.Niektørzy nigdy sie nie naucza.Ja też nic nie czuję jeszcze i też troszkę się martwięAle z tego co piszecie , każda przyszła mama odczuwa ruchy malucha w różnym czasie - może moja fasolka jest bardzo spokojnmym dzieckiem?? Już sama nie wiem? Muszę zapytać o to na następnej wizycie , którą mam 30 kwietnia.
Co do klubu lodożerców - przez ostatnie dwa tygodnie , zjadłam chyba z pięć lodów - więc można rzec, że sezon wiosenno-letni rozpoczęty![]()
Czy któraś z Was wybiera się w maju na wesele? Wczoraj byłam poszukać sukienki i powiem Wam , że ogólnie tragediaW większości sklepów zero ciekawych propozycji , a jak już coś upatrzyłam ,to wyglądałam , jak worek ziemniaków
A w sumie taka duża jeszcze nie jestem
Może macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe , bądź tradycyjne - oprócz H&M , Zary - te są mi znane.
Dzięki za każdą pomoc.
Pozdrawiam słonecznie![]()
Witam się rankiem.
Pięknie słoneczko za oknem świeci, ja już mam posprzątane, obiadek przygotowany więc tylko czekam na Mi wybywamy bo szkoda siedzieć w domciu na taką pogodę
Lody z MC z polewą czekoladową - uwielbiam mniam mniam
karola84 może przejrzyj poprostu sukienki9 ciążowe na allegro. Może tam znajdziesz coś ciekawego
Miłej soboty:-)