Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Super ze wszystko jest okHej Dziewczyny! Dzięki za wsparcie! Dziś się w końcu wyspałam, już pewnie odszedł stres. A o 6 rano już usłyszłam tętno mojej malutkiej, czyli wszystko w porządku. Kolejne badanie USG będę miała jutro i jutro się okaże kiedy w końcu wyjdę. Mam zamiar jeszcze do końca długiego weekendu wyjechać do mojej mamusi, gdzie będę mogła się wylegiwać na legalu i dostanę wszyściutko pod nosTeraz czekam na odwiedziny. Wczoraj był u mnie tłum ludu i mam nadzieję, że dzisiaj też mnie nie zawiodą.... A pogoda jest okropna... I zjadłabym rurkę z kremem...
![]()
i oby do konca juz zadnych niesopdzianek tego typu
.Cześć,
widzę że u wszystkich pogoda nie za fajna, u nas też słonko, ale wieje okropnie, taki zimny wiatr. Byliśmy w Dolinie Charlotty na majówce, fajnie, ale nie za ciepło. Zjedliśmy kiełbachę z grilla, ale dobra była..jak będzie cieplej trzeba zorganizować grilla przy domu.
miniaaa rzeczywiście synek duży:-)..moja też waży 345g..
lina dobrze, ze wszystko ok..
tofillesia zdrówka, kuruj się..
bafinka ja czasami prześpię całą noc, a czasami budzę się co chwilę i nie mogę zasnąć.
sawi dla mnie karmi jest obrzydliwe..
i zauważyłam, ze od paru dni mam takie ciśnienie na pęcherz, ze masakra. Potrafię zrobić siku i po 10 min znowu mi się chce..ale cóż takie uroki..
.Dziewczyny, nie wytrzymaliśmy z męzem. W sumie ja dziś byłam jakos tak nastrojowo nastawiona do życia - może przez to że JPII został błogosłwionym i tak miło było było sobie poprzypominać sobie niektóre fajne filmiki z Jego udziałem, albo przypomniec sobie Jego słowa. No nie wiem czemu ale koniec konców otworzylismy kartke od lekarza, która dostaliśmy na początku kwietnia. Nie myliłam się - SYN![]()
) to fasolka dwa razy takiego kopa dala ze nawet M poczuł pierwszy raz
.Cieszył sie jak dziecko.

Ja też pewnie bym nie wytrzymała
Ja też niedawno przechodziłam przeziębienie i szybciutko z tego wyszłam przy pomocy domowych sposobów. I tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia