Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
lub sama coś tam dojrzę 
hehehe tata tez ma zachciankiAle się wkurzyłamMój tata zjadł mi loda. Jak można zjeść kobiecie w ciąży loda. Normalnie pod jakiś paragraf powinni to umieścić.
Zjadłam kawałek czekolady :-( ale to i tak nie to.
HejWitam
W Łodzi pogoda nie za ciekawa. Wyszłam na chwilkę z domku ale brrr zimno. Maluszek bryka od samego rana :-)
Ja też tak mam, raz szaleje i daje co chwila znać o sobie, a czasami cisza.. .. też nie wiem czy już się martwić czy to normalne?
A ja dzisiaj od rana nie czuję ruchów. Nie żebym panikowała, ale jakoś tak nieswojo mi... Tymbardziej, że już codziennie porządne kopniaki czułam i to bardzo często.
Zaraz idę do pracy. Zobaczę co będzie wieczorem - jak nic nie poczuję to chyba podjadę do szpitala sprawdzić. :-(
Chociaz zaraz zjem snickersa i na pewno zacznie sie zabawa od nowa :-) zauważyłam, ze od paru dni mam takie ciśnienie na pęcherz, ze masakra. Potrafię zrobić siku i po 10 min znowu mi się chce..ale cóż takie uroki..

Ale się wkurzyłamMój tata zjadł mi loda. Jak można zjeść kobiecie w ciąży loda. Normalnie pod jakiś paragraf powinni to umieścić.
Zjadłam kawałek czekolady :-( ale to i tak nie to.
Na jego miejscu to bym szybko pobiegla do sklepu i kupila bo nie ma nic gorszego niz rozloscic kobiete w ciazy :-)
i tylko siedzenie na posladkach w pozycji pod katem prostym jestem w stanie tylko siedziec
Bry dziewczyny!
Miala ktoras z Was juz kiedys takie bole kosci ogonowej od siedzenia bo ja nie wiem co mam o tym myslec?
Witam się majowo! O jejuś przebrnęłam - dwa dni mnie nie było, a tyle stron naskrobałyście, że siedziałam i siedziałam i nadrabiałam, a to tylko ten jeden wątek
Ja od dzisiaj jestem na urlopie, potem wracam na 2 dni do pracy - posprzątać po sobie heh i rozpoczynam legalne zwolnienie lekarskie heheheh
Bluetooth - mnie boli rwa kulszowa, to też tak jakby okolice kości ogonowej, czasami nie do zniesienia...Więc może Tobie też daje się to we znaki...??
Pogoda za oknem marna, nawet nie ma sensu wychodzić na dłużej, bo tylko przeziębienie można złapać...
Ale Wam zazdroszczę - coraz więcej z nas poznaje płeć swoich Maleństw - GRATULACJE!!!
Miłego dnia, a raczej po południa!![]()