• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

reklama
Witam

W Łodzi pogoda nie za ciekawa. Wyszłam na chwilkę z domku ale brrr zimno. Maluszek bryka od samego rana :-)

misiako ja od świąt mam niskie ciśnienie, czasami oczka to same się zamykają, głowa do poduszki i mnie nie ma:-) Ech już Ci zazdroszczę tego ciepełka w Egipcie .

syla gratuluję synka !! Mnie też powoli zżera ciekawość kto tam w brzuszku bryka , szczególnie jak czytam że większość z Was już wie, ale mój T. się uparł. Jak niespodzinka to niespodzinka !! Ja z reguły jestem cierpiliwa więc wytrzymam, chyba że przez przypadek lekarz się na połówkowym wygada:-plub sama coś tam dojrzę :-p

Tofilesia zdrówka życzę !!

Ale się wkurzyłam :wściekła/y: Mój tata zjadł mi loda. Jak można zjeść kobiecie w ciąży loda. Normalnie pod jakiś paragraf powinni to umieścić. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zjadłam kawałek czekolady :-( ale to i tak nie to.
hehehe tata tez ma zachcianki
biedactwo,dzień bez loda dniem straconym
ja zawsze w zamrażalniku mam lodzika,maż doba o to....

A ja dxisiaj ciasto mam w planie. Snickersa. Tylko słodki bardzo... ale uwielbiam. W środę mam usg. Cieszę się jak głupia.
Moje Maleństwo delikatnie dzisiaj dało znac o sobie - i głupio mi, że taka stara a tak sie przejmowałam. Dziwne to uczucie nie czuć ruchów - jak codziennie czuło sie porządne kopniaki. Właśnie sobie uzmysłowiłam, że ja teraz bez tych kopniaków żyć nie mogę ;-) Uwielbiam je.
Miłego dnia Kochane :)

Witam poniedziałkowo, u mnie pochmurnie i jakoś humor podobny.
Wczoraj byłam z Synkiem i moim K na komunii wynudziłam się strasznie.
Mój Krzyś wczoraj obudził się z bólem nogi, początkowo myślałam że może mu ścierpła w trakcie snu ale jak po 30 min nadal płakał i nie umiał stanąć zaczęłam się martwić.
Na komunii Synuś się rozbrykał i chodził ale kulał. Dziś chciałam go pokazać ortopedzie ale niestety wszyscy urlopują. Pojechaliśmy do Pani która nastawia i troszkę go rozciągła pomasowała i już widać poprawę. Dziś ma zakaz chodzenia siedzi biedactwo:-( z nogą obandażowaną i ogląda bajki. Jeśli jutro ból też będzie mamy go pokazać.
Ale myślę że nie będzie to konieczne.
Może to i lepiej że nie mogłam się dostać do lekarza bo w przeciwnym wypadku pewnie byłaby nóżka w gipsie. A tak Pani pomasowała i jakaś chrząstka chrupła więc może mu coś przeskoczyło.
Najgorsze że nie znamy przyczyny. W sobotę biegał do wieczora i nic mu nie było a wcz rano taka niespodzianka.
Teraz sobie śpi więc chwila dla mamusi ;-)

witam Was moje drogie:)

u nas dzisiaj zimno...brrrrr.... i wogóle jakoś weny do niczego niemam...najchętniej to bym leżala tylko:)
wczoraj wieczorkiem zjadlam troche czekolady i dzidziol myslalam ze z radości wyskoczy normalnie tak fikał koziołki ze aż brzuszkiem trzepało:P:P:P już niemogę sie doczekać wizyty 11 maja...

misiako zazdroszcze tego tygodnia w Egipcie:) sama bym sie wygrzała chętnie:):)życzę Ci udanego wypoczynku:*

miłego dnia kochane:*

Witam

W Łodzi pogoda nie za ciekawa. Wyszłam na chwilkę z domku ale brrr zimno. Maluszek bryka od samego rana :-)
Hej
Widze że ty tez łodzianka ,faajnie.
A ja dzis się z kolezanką wybrałam do centrum handlowego Manufaktura by cos sobie wybrac na komunię i po dwóch godzinach lażenia tak mnie nogi rozbolały i kregosup że w szoku yłam.Czyli ciąża juz daje sie we znaki i mój organizm odvzuwa dodatkowe kilogramy.

Bry dziewczyny!
lina82 bardzo sie ciesze ze u Ciebie wszystko w porzadku. Myslalam przez weekend czy dobrze sie tam Toba w szpitalu zajeli, bo bylam pewna ze Cie tak szybko nie wypuszcza.
syla76 i bardzo dobrze ze nie wytrzymaliscie :-) Gratuluje syna!

Ja też tak mam, raz szaleje i daje co chwila znać o sobie, a czasami cisza.. .. też nie wiem czy już się martwić czy to normalne?

A ja dzisiaj od rana nie czuję ruchów. Nie żebym panikowała, ale jakoś tak nieswojo mi... Tymbardziej, że już codziennie porządne kopniaki czułam i to bardzo często.
Zaraz idę do pracy. Zobaczę co będzie wieczorem - jak nic nie poczuję to chyba podjadę do szpitala sprawdzić. :-(

Dziewczyny, ja tez bym sie tak bardzo nie przejmowala ze czasami dluzej sie maluch nie odzywa. U mnie w ten weekend ten byly momenty ze byl bardzo spokojny a dzisiaj od 11tej to tak mi fika ze siedze ciagle z reka pod pepkiem zeby go troszke uspokoic :-D Chociaz zaraz zjem snickersa i na pewno zacznie sie zabawa od nowa :-)
Witam blizniakowe mamy :-) bo jak naliczylam z postow z ostatniego weekendu to teraz mamy dwie! Zawsze to ciekawiej :-)

zauważyłam, ze od paru dni mam takie ciśnienie na pęcherz, ze masakra. Potrafię zrobić siku i po 10 min znowu mi się chce..ale cóż takie uroki..

Z tym sikaniem to ja ostatnio tez jakos czesciej ale nie to ze regularnie tylko sa jakies okresy dnia kiedy doslownie co pol godziny chodze ...:baffled:

Ale się wkurzyłam :wściekła/y: Mój tata zjadł mi loda. Jak można zjeść kobiecie w ciąży loda. Normalnie pod jakiś paragraf powinni to umieścić. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zjadłam kawałek czekolady :-( ale to i tak nie to.

ellsi, no doskonale Cie rozumiem :-) A przynajmniej przeprosil ze Ci tego loda zjadl? :-D Na jego miejscu to bym szybko pobiegla do sklepu i kupila bo nie ma nic gorszego niz rozloscic kobiete w ciazy :-)
Moj M w to bardzo wierzy a mi sie to bardzo podoba, bo od kiedy jestem w ciazy to ani razu jeszcze sie nie uniosl i taki spokojny sie zrobil ze mam nadzieje ze taki juz na zawsze zostanie :tak:

U mnie pochmurno i deszczowo i do tego jestem taka padnieta po podrozy do Polski na komunie w weekend ze postanowilam ze jutro ide na zwolnienie. Strasznie mnie brzuch boli i ogolnie potrzebuje odpoczynku :-(
Najgorsze jest to, ze siedzac prze biurku staram sie maksymalnie przyjac pozycje w ktorej nie zginam podbrzusza wiec prawie na lezaco. Ale niestety od tygodnia zauwazylam ze boli mnie od siedzenia kosc ogonowa :szok: i tylko siedzenie na posladkach w pozycji pod katem prostym jestem w stanie tylko siedziec:baffled:
Miala ktoras z Was juz kiedys takie bole kosci ogonowej od siedzenia bo ja nie wiem co mam o tym myslec?
Zycze milego popoludnia i zaczynam odliczac czas do konca pracy :-)

Bry dziewczyny!
Miala ktoras z Was juz kiedys takie bole kosci ogonowej od siedzenia bo ja nie wiem co mam o tym myslec?

Witam się majowo! O jejuś przebrnęłam - dwa dni mnie nie było, a tyle stron naskrobałyście, że siedziałam i siedziałam i nadrabiałam, a to tylko ten jeden wątek:)

Ja od dzisiaj jestem na urlopie, potem wracam na 2 dni do pracy - posprzątać po sobie heh i rozpoczynam legalne zwolnienie lekarskie heheheh

Bluetooth - mnie boli rwa kulszowa, to też tak jakby okolice kości ogonowej, czasami nie do zniesienia...Więc może Tobie też daje się to we znaki...??

Pogoda za oknem marna, nawet nie ma sensu wychodzić na dłużej, bo tylko przeziębienie można złapać...

Ale Wam zazdroszczę - coraz więcej z nas poznaje płeć swoich Maleństw - GRATULACJE!!!
Miłego dnia, a raczej po południa!:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry