• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2011

reklama
sawi ja miałam podobna sytuację jak Ty z usg, przy pierwszej ciazy maz poszedl ze mna na usg w 10 tyg. i okazalo sie ze ciaza obumarla, przy obecnej ciazy z blixniakami :happy: jeszcze nie byl ze mna u lekarza, nie ukrywam ze ja tez sie troszeczke boje ale chce go wyciagnac na najblizsza wizyte w przyszlym tygodniu, wydaje mi sie ze jak zobaczy malenstwa to calkiem inaczej zacznie do ciazy podchodzic:-)
sawi w ktorym tygodniu mialas polowkowe usg? ja mialam miec w 20 tyg. ale przesunelam wizyte tydzien wczesniej bo mi jakas bakteria wyszla:wściekła/y:

czy moge w ciązy zażywac magnez bez wiedzy lekarza?? (do najblizszej wizyty) rano czuje ze mam niedobory-napiete mieśnie skurcze w nogach, a do gina dopiero za tydzień
też robiłam wcześniej połówkowe

Witam.
Na razie moze mnie nie byc bo znowu w mojej okolicy grzebia cos w inernecie i zanikia mi sygnał i tak do 12 maja.Staram sie czytac ale jak chce zaczac pisac to sygnał ucieka wiec dzis najpierw pisze a potem poczytam.
Buziole.

dzieki dziewczyny ;) ja mialam podobna sytuacje jak Manila i Sawia tyle ze ja zaczelam sama krwawic w 12 tyg :( i na usg okazalo sie ze ciaza obumarla ;( nie ma gorszego uczucia na swiecie... dlatego w tej ciazy od 11 tyg uzywam dopplera, wypozyczylan na e-bay za £9 miesiecznie,i rano i wieczorem slucham bicia serduszek... jedyna rzecz ktora daje spokoj ducha... naprawde warto. ja polowkowe mam 19 maja wiec jeszcze troszke... :-)

dziewczynki bardzo wam dziękuję za gratulację... marzyłam o synku i mam nadzieję że nic już się nie zmieni!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny bardzo wam współczuję tego że poroniłyście.... nawet sobie nie wyobrażam jakie to mysi być bolesne!!!! teraz mam nadzieję że wszystkie dotrwamy do września i że będziemy wspólnie się cieszyć aktem narodzin naszych pociech!!!!

ja dziś mam leniwego... dostałam od ojca całą skrzynkę cebulek MIECZYKÓW i powinnam je posadzić to tak za jakieś niecałe 2 miesiące będą pięknie kwitły ale jakoś mi się nie chce:-):-):-):-) mam potężnego lenia w zadku!!!!!

ja się nie martwię tym że nie czuję dziecka przez jakiś czas... przecież ono też musi odpoczywać... poza tym lekarz powiedział mi że jest zdrowie silne... serduszko mocno i miarowo bije więc czym mam się przejmować!!!! niech sobie dzidzia śpi!!! ale jeżeli chodzi o sposób na pobudzenie dziecka to trzeba zjeść coś słodkiego i po 10-15 minutach dziecko powinno fikać koziołki z radości:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam sobotnio u mnie pogoda nadal ładna:) rano byłam na mieście a teraz sprzątam mam w planach zrobić jeszcze ciasto roladę i jestem ciekawa czy mi wyjdzie bo to mój debiut będzie.... u mnie maluch ostro kopie ale jak jest cisza (choć rzadko się to zdarza) to tłumaczę sobie że pewnie nóżki ma w stronę środka i dlatego nie czuje:) nie można sie tak wszystkim stresować bo to źle na dzidzie działa...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry