reklama

wrzesień 2011

reklama
Mira 1234, Palissau mnie tak samo. Jednego dnia dzidzia szaleje a drugiego nie czuje w ogóle. Ale to na pewno normalne, zależy jak się uloży i co robi więc myslę że nie ma sie co martwić :-)

Witam się w niedzielny poranek:)

Dziś mój mąż ma urodziny, ale już wczoraj z tej okazji zrobiliśmy grilla na działce i pomimo wiatru, tak się spaliłam na twarzy, że aż mnie piekła wieczoram. no i opaliłam jeszcze dłonie bo siedziałam w długim rękawie, więc wyglądam przekomicznie. ;)
Dziś kiepsko spałam bo biodro mnie okropnie bolało. Musiałam położy sobie pod nie poduszkę i jakoś przespałam się trochę.

Pozdrawiam i zycze milego weekendu.

Lina82, cieszę się bardzo,że z maleństwem wszystko ok.

Hej Dziewczyny! Dzięki za wsparcie! Dziś się w końcu wyspałam, już pewnie odszedł stres. A o 6 rano już usłyszłam tętno mojej malutkiej, czyli wszystko w porządku. Kolejne badanie USG będę miała jutro i jutro się okaże kiedy w końcu wyjdę. Mam zamiar jeszcze do końca długiego weekendu wyjechać do mojej mamusi, gdzie będę mogła się wylegiwać na legalu i dostanę wszyściutko pod nos :-D Teraz czekam na odwiedziny. Wczoraj był u mnie tłum ludu i mam nadzieję, że dzisiaj też mnie nie zawiodą.... A pogoda jest okropna... I zjadłabym rurkę z kremem...:-D

lina cieszę się ze wszystko dobrze u Ciebie i dzidzi:) trzymam kciuki aby juz ciągle bylo dobrze:):*

wpadłam na chwilke tylko moje drogie...tak wam zyczyc miłej niedzielki*:*

hej... lina super że z dzidziusiem jest wszystko ok i że możesz codziennie go słuchać!!!:-):-):-):-):-)

ja dziś idę na grila i też mam nadzieję się opalić.... bo do tej pory mi się nie udało:-D:-D:-D

Miniaaa, dzięki :tak: Zazdroszczę Ci tego grila ;-) Ale bym zjadła grilowanej kaszanki. U nas pogoda do kitu niestety i może to lepiej, bo bym cierpiała w tym szpitalu patrząc przez okienko... Ale co się odwlecze to nie uciecze ;-):-D

Witam się w niedzielny poranek:)

Dziś mój mąż ma urodziny, ale już wczoraj z tej okazji zrobiliśmy grilla na działce i pomimo wiatru, tak się spaliłam na twarzy, że aż mnie piekła wieczoram. no i opaliłam jeszcze dłonie bo siedziałam w długim rękawie, więc wyglądam przekomicznie. ;)
Mój mąż też ma dzisiaj urodzinki i też wczoraj robiliśmy grilla z tej okazji :-)
ale wiatr zimny wiał więc szybko przenieśliśmy imprezę do domu ;-)
miłej niedzieli!

reklama
dziewczyny a jak często czułyście pierwsze ruchy malucha, mnie się wydaje ze czuje już pierwsze ruchy ale zdarza się ze są 2,3 dni bez ruchów , trochę mnie to martwi tym bardziej ze we mnie sa dwa maluszki, czy to normalne z częstotliwością ruchów?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry