• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

a ja dziewczyny mam dziś doła... płaczę i źle się czuję!!! to chyba przez tą pogodę...:-(

Oooo miniaaaa no nie placz...nie masz tam cos slodkiego w poblizu zeby sobie humor poprawic? Albo poczytaj watek - porod na wesolo - ze przestaniesz plakac to Ci nie zagwarantuje ale tym razem bedziesz plakala ze smiechu :tak:
U mnie zaraz lunie tak, ze sie zastanawiam jak wrocic do domu i nie zmoknac :baffled:
Zbieram sie powoli do domu. Wreszcie fajrant!

reklama
Ola, Bluetooth - dołączam się do bolących pleców - to chyba rwa. Straszny ból - leżeć na płąsko raczej nie można. A po pracy - po umyciu kilometrów podłóg - mam problem z poruszaniem się. Uroki ciązy - później minie...
Miniaaa - głowa do góy - takie to nasze ciążowe humorki - wiem coś o tym. Napewno słoneczko jutro zaświeci ;-) :-)

miniaa ja tak mialam w zeszlym tygodniu, plakalam przez 2,3 dni, nic z tym nie robilam, po prostu samo przeszlo, teraz jest ciut lepiej ale jeszcze nie tak jak powinno byc.

życze nam wszystkim dobrego humoru:happy2:

Ola, Bluetooth - dołączam się do bolących pleców - to chyba rwa. Straszny ból - leżeć na płąsko raczej nie można. A po pracy - po umyciu kilometrów podłóg - mam problem z poruszaniem się. Uroki ciązy - później minie...
Miniaaa - głowa do góy - takie to nasze ciążowe humorki - wiem coś o tym. Napewno słoneczko jutro zaświeci ;-) :-)
Ewelinak ale mi wlasnie lezenie na plasko przynosi ulge i tylko w tej pozycji mnie nie boli wiec to chyba jednak nie rwa kulszowa :baffled:
Poskarze sie lekarce w nastepnym tygodniu jak pojde na wizyte. Ciekawe co powie.

Siemka .0) jestem tu niestety nowa lol , wiec sie na wszytskim tak jeszcze nieznam ..., no ale poznam chyba .0) . Moj termin jest na 28.09 .0) i widzialam ze sporo nas jest hehhe .0), dzis bylam u lekarza i dalej zostaje przy dziewczynce .0)

Moja ciaza przebiega bardzo dobrze , jak narazie , bo nie mialalm wymiotow i tak wogule czuje sie dobrze .0)

Pozdrawiam .0)

Bry dziewczyny :-)
Witaj karina_31 Od dawna mieszkasz w Niemczech?

Ewelinak, dzieki za linka o kregoslupie. Tak czy inaczej powiem o tym mojej lekarce, zobaczymy co powie.
syla76 Uszy do gory,pomysl sobie ze mieszka u Ciebie w brzuszku taki maluszek, ktory na pewno by nie chcial zeby mama byla smutna. Kiedy masz wizyte u lekarza?

U mnie dzisiaj slonecznie ale zimno jak cholera. Mozna sie niezle naciac jesli przed wyjsciem nie spojrzy sie na termometr, bo z okna wyglada jakby bylo conajmniej 15 stopni a jest 4 :baffled:
Ja od dzisiaj pracuje z domu wiec ogolnie luzzzzz :-)
Milego dnia Wam zycze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry