aniawos
Fanka BB :)
Bo przy zabiegach sie ściąga, znieczulenie itd..ale pytaj sie u siebie, moze nie bedziesz musiała. Mi kazali, wiec ściągnęłam..po drugie po cc leżysz plackiem 12 h, spisz, jesteś zakręcona po głoopim jasiu, także ta soczewka nie jest potrzebna..
bluetooth może przy naturalnym można miec, nie wiem..ja przy cc nie miałąm w ogóle..lekarza swojego poznałam po głosie..bo go nie widziałam..a dzidzie podsuwają pod nos, więc widać..potem spałam i miałam wszystko w nosie, soczewki założyłam na drugi dzień. w razie co miałam okulary..
Wiecie czego sie bałam po porodzie, że w nocy jak nie bede miałą soczewek, to jak bede widzieć mała itd..jak bedę ją przewijać? itp...ale to żaden problem, ja nie widze z daleka, a przecież przy takich czynnościach masz dziecko obok siebie..
bluetooth może przy naturalnym można miec, nie wiem..ja przy cc nie miałąm w ogóle..lekarza swojego poznałam po głosie..bo go nie widziałam..a dzidzie podsuwają pod nos, więc widać..potem spałam i miałam wszystko w nosie, soczewki założyłam na drugi dzień. w razie co miałam okulary..
Wiecie czego sie bałam po porodzie, że w nocy jak nie bede miałą soczewek, to jak bede widzieć mała itd..jak bedę ją przewijać? itp...ale to żaden problem, ja nie widze z daleka, a przecież przy takich czynnościach masz dziecko obok siebie..
Ostatnia edycja:
, bo syn bardzo chętnie mi pomagał
i co róż brał ode mnie a to szufelkę a to zmiotkę. Muszę się wybrać na zakupy ciuchowe ale nie mam kiedy a z moim brzdąc to na pewno nie będę jechać bo bym nic sobie nie kupiła tylko jego pilnowała. A teraz bym coś zjadła ale jeszcze nie wiem co.
Ja tez niestety slepa jak kret wiec ciezko bedzie bez soczewek i bez okularow. Na razie sie tym jednak nie zamartwiam, zobaczymy co lekarz powie. Jak trzeba bedzie je zdjac to bede miala jeszcze 2 miesiace zeby sie z ta mysla oswoic