Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Później tylko poszłam do sklepu bo lodówka pusta. I teraz już jestem po obiedzie. Na deser wcinam truskawki ze śmietaną.
(oczywiście pod warunkiem że zacznę coś pisać
). Są 4 rozwiązania: albo będę z brzuchem, albo już będę rozpakowana (proszę chwilkę poczekać bo teraz muszę Maleństwo nakarmić), albo urodzę w trakcie, albo będę na porodówce.Bluetooth a dlaczego tak długo czekasz na wyniki glukozy? aż tydzień![]()
ale co mi pozostaje...moge tylko czekac i liczyc na to ze do nastepnego wtorku i wizyty u ginki te wyniki dojda bo nie usmiecha mi sie znowu przezywac tego wielokrotnego klucia i szukania zyly 
Zwijajaca sie macicia to taki bolMnie najbardziej przeraża ten boł jak macica się zaczyna zwijac po porodzie.Wtedy było okropnie a teraz boje się żeby nie bolało bardziej
lo matko, to znaczy ze po porodzie bedzie sie trzeba jeszcze nastawic na takie okropne bole 
Przy pierwszym porodzie bólu nie ma żadnego prawie ale pry kolejnych porodach ból jest znacznie mocniejszy.Mnie po pierszym nic a nic nie bolało a po drugim oj cierpiałam przez cały dzień okrutnie i boje się że teraz może byc gorzejZwijajaca sie macicia to taki bollo matko, to znaczy ze po porodzie bedzie sie trzeba jeszcze nastawic na takie okropne bole
![]()

ja wogóle nic a nic nie czułam,ale dłuuuuugo goiło mi się krocze (3 miesiące dochodziłam do siebie) byłam bardzo mocno rozcinana ale ładnie mnie zszył lekarz i nie narzekamMagda - ja po 3 porodzie strasznie cierpiałam z powodu obkurczającej się macicy. Dostałam dożylnie leki przeciwbólowe - i jakoś przetrwałam. Ale wspominam to gorzej niż sam poród :-(