miki_czchow
Fanka BB :)
Bluetooth już tego roku nie liczę, więc 4 ;-) ale w sumie jak by się coś działo to albo ta karta ekuz albo faktycznie jakieś ubezpieczenie inne wykupić. Do Polski dalej będziemy jeździć jak wcześniej, czyli regularne wizyty pewno tam. Temat w każdym bądź razie nadal otwarty - coś wymyślimy
A myślałam że tylko mi się tak w głowie przewraca z tymi gazetami, a tu proszę
Taka podręczna encyklopedia to przydatna nie tylko dla mnie, bo mąż do gazet o dzieciach się nie garnął, a jak widzi że ja tylko takie najpotrzebniejsze rzeczy pozbierałam i wszystko w jednym miejscu to i od czasu do czasu coś tam kuknie ;-)
A myślałam że tylko mi się tak w głowie przewraca z tymi gazetami, a tu proszę

Taka podręczna encyklopedia to przydatna nie tylko dla mnie, bo mąż do gazet o dzieciach się nie garnął, a jak widzi że ja tylko takie najpotrzebniejsze rzeczy pozbierałam i wszystko w jednym miejscu to i od czasu do czasu coś tam kuknie ;-)
przy Tobie zrobiłam, tzn przy imieniu. Bo pamiętam że kiedyś narzekałaś że beznadziejne, ale zapomniałam jakoś wtedy sprawdzić na wątku przedstawmy się jakie właściwie to imię jest. A mi Kalina tak bardzo się podoba, że gdyby miała być dziewczynka to byłaby to propozycja do poważnego przedyskutowania. Znam taką jedną 3 letnią słodką Kalinkę 
doprowadza mnie to do szewskiej pasji tym bardziej ze tylko w Polsce mam takie problemy bo w kazdym innym panstwie ludzie sa przyzwyczajeni do roznorodnych imion i zwracaja uwage na to zeby dobrze uslyszec i dobrze wypowiedziec imie osoby z ktora rozmawiaja. W PL niestety olewa sie takie rzeczy. W urzedzie, w szkole, na ulicy wszedzie musialam pilnowac czy ktos dobrze uslyszal.... dlatego obiecalam sobie ze mojemu dziecku takiej krzywdy nie zrobie i dlatego ma tak proste imie ze nie da sie go przekrecic w zaden sposob. Ehhhh teraz to ja sie wyzalilam, sorki