S
sińka
Gość
Jejuuuuuuuuuu mamuśki alez książkę naskrobałyście
chyba dziś nocke zarwe żeby nadrobić lekturkę:-)
Dziekuje kochane, kawusia po badaniach musowo wypita i wcięte jagodzianki 2, potem malinki,śliweczki hihihi chumorek lekko się poprawił bo umówiłam sie z mamą koleżanki Ewy z przedskzola i poplociuchowałyśmy na placu zabaw 3 godziny, teraz na twarz padam, wesżłam i od razu obiad do zrobienia był a zachciało mi się zapiekanke ziemniaczaną robić
Tofilesia raz jak poszłam po śniadaniu na TSH, które normalnie można było robić o każdej porze dnia po jedzeniu, dostałam opierdykiel od piguły bo niby w laboratoriach rzyczą sobie aby i na to badanie na czczo chodzić bo mają problemy potem z wynikami
głupota dla mie ale cóż. A na morfologie to już w ogóle. Słyszałam,że można lekkie śniadanko zjeść ale ja już z przyzwyczajenia jeżdze na czczo i zawsze potem wsuwam po drodze śniadanko:-)
Kochane wybaczcie, że tak o sobie tylko ale zaraz M wróci i jedziemy meble dla Karolki zamówić bo w końcu zwrot przyszedł i możemy szaleć z wyprawką
Buziaczki i milusiego wieczorka.
chyba dziś nocke zarwe żeby nadrobić lekturkę:-)Dziekuje kochane, kawusia po badaniach musowo wypita i wcięte jagodzianki 2, potem malinki,śliweczki hihihi chumorek lekko się poprawił bo umówiłam sie z mamą koleżanki Ewy z przedskzola i poplociuchowałyśmy na placu zabaw 3 godziny, teraz na twarz padam, wesżłam i od razu obiad do zrobienia był a zachciało mi się zapiekanke ziemniaczaną robić

Tofilesia raz jak poszłam po śniadaniu na TSH, które normalnie można było robić o każdej porze dnia po jedzeniu, dostałam opierdykiel od piguły bo niby w laboratoriach rzyczą sobie aby i na to badanie na czczo chodzić bo mają problemy potem z wynikami
głupota dla mie ale cóż. A na morfologie to już w ogóle. Słyszałam,że można lekkie śniadanko zjeść ale ja już z przyzwyczajenia jeżdze na czczo i zawsze potem wsuwam po drodze śniadanko:-)Kochane wybaczcie, że tak o sobie tylko ale zaraz M wróci i jedziemy meble dla Karolki zamówić bo w końcu zwrot przyszedł i możemy szaleć z wyprawką

Buziaczki i milusiego wieczorka.
A przypomniało mi się że ty taka poliglotka jesteś - jakie języki znasz i jaki masz sposób na naukę? Bo ja to nawet z niemieckim kuleję i za nic nie mogę się douczyć....