magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Witam i ja
Biedactwa jesteście z tym spaniem.A kiedy jak nie w ciąży powinno się odpoczywać w nocy bo przecież później nie będzie lepiej.Może przez to że malo spicie macie złe samopoczucie później i stad te nie które objawy.
Ja się czuje bardzo dobrze o ile własnie nie muszę robić dluugich maratonów na nogach bo co raz ciężej mi oddychać przy takim marszu.
Sylwia na pewno przyjdziesz do nas z dobrymi wiadomościami ;-)
Igocencja no niezła nawałnica u nas była.U mnie obok działki piorun w drzewo uderzył.
A tak wogóle to wczoraj martwiłam się jak moje córcie nad morzem zniosły te burze bo one się bardzo boją.jeśli u nich też taka nawałnica była to ąż strach mnie bierze jak one to przeżywały
A śniadanko miałaś pychotne
Biedactwa jesteście z tym spaniem.A kiedy jak nie w ciąży powinno się odpoczywać w nocy bo przecież później nie będzie lepiej.Może przez to że malo spicie macie złe samopoczucie później i stad te nie które objawy.
Ja się czuje bardzo dobrze o ile własnie nie muszę robić dluugich maratonów na nogach bo co raz ciężej mi oddychać przy takim marszu.
Sylwia na pewno przyjdziesz do nas z dobrymi wiadomościami ;-)
Igocencja no niezła nawałnica u nas była.U mnie obok działki piorun w drzewo uderzył.
A tak wogóle to wczoraj martwiłam się jak moje córcie nad morzem zniosły te burze bo one się bardzo boją.jeśli u nich też taka nawałnica była to ąż strach mnie bierze jak one to przeżywały

A śniadanko miałaś pychotne

Ostatnia edycja:
. Ja mam tylko taką kanapę rozkładaną i najlepiej to mi się śpi na środku.
(jest bardzo konserwatywna i brzuch i brak ślubu to nie w jej stylu). Mój dziadek jest po 2 operacjach na serce, oba biodra, babcia też ma trochę problemów zdrowotnych i jakoś tak boję się że może ich zabraknąć. Tam na wsi to spędziłam prawie całe wakacyjne dzieciństwo. Tutaj to całe dnie spędzam sama i chyba na psychikę mi to na plus nie wychodzi. 
Będę trzymać za Was kciuki dziewczyny żeby podróż minęła szybko i bezproblemowo 
heh