Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kochany synek :-)
po ciąży z synkiem już mam troche pamiątek i teraz jakoś nie myślałam że się pojawią. Czyli już mam 2 na brzuszku - humor popsuty na maxa :-( Wiem że z tym można żyć i tragedii nie ma ale jakoś tak niemiło się zrobiło ;-(

Trixi a dlaczego masz mieć cesarkę? Bo ja nie wiem... :-( Już tuż tuż... :-)
Dziewczyny, Trixi ma wyznaczony termin porodu i każę! każdej z Was nogi do tego czasu zaciskać!! Niech będzie Trixi pierwsza, niech żadna nie rozpakowuje się wcześniej!! :-) Trzymam za to mocno mocno kciuki!! :-)
to zes sie pospieszyla. Normalnie nie moge uwierzyc ze teraz to juz z gorki pojdzie.
Nie wiem czy to pierwszy raz ale ja to odczulam po raz pierwszy. Latal mi caly brzuch i tak mi sie jej strasznie zal zrobila ze sie niunia meczy a ja jej nie moge pomoc ehh az mi sie plakac chcialo 
No to trzymam Cie za slowo sylwia ze tak jest :-) bo mi sie jej strasznie zal zrobilo :-(Bluetooth czkawka dla naszych maluszków to nic nie przyjemnego :-) Nie martw się :-) Twoja córeczka się z nią nie męczyła to są dla niej ćwiczenia :-)