reklama

wrzesień 2011

Dziewczyny, Trixi, Ellsi, zazdroszcze ze juz niedlugo bedziecie we dwoje.
JA kurde chyba na ostatek zostane. 30 wrzesien.. Ale wiem ze od 2-3 wrzesnia moja ciaza bedzie juz donoszona wiec bede ladnie prosic malenstwo zeby sie rozpakowalo :)
Jak czytalam kiedys o tym ze w tym okresie co jestesmy kobiety juz nie moga sie doczekac bejbi, sa niecierpliwe to nie wierzylam, ale serio ja juz marze zeby przytulic moje malenstwo, bol porodowy i stres odsuwam daleko w kat i mysle tylko o tym ze w koncu zobacze moj skarb.

No to będziemy we dwie, bo ja mam termin po zabiegu na 01.10 a z OM na 30.09, ale może maluszek zrobi mamie niespodziankę i urodzi się w moje urodziny 26.09;)

reklama
Trixi zazdroszcze trochę ze juz tak szybciutko zobaczysz swoje maleństwo:) i ze znasz konkretną datę...:):) będe trzymać kciuki :*

co do czkawki mojej maleńkiej to czasami czuje ale nie trwa długo:)u nas dlaej beznadziejna pogoda i ciągle siedzimy w domu...juz trochę mam dosyć tego ciągłego deszczu...ale co zrobić:) wczoraj ugotowalam zupkę gulaszową i zostało jeszcze na dzisiaj więc dzisiaj mam wolne od gotowania :D:D:D:D ale za to od sprzątania to sie nie wymigam juz dzisiaj :/

miłego dnia wszystkim życzę :)

Miłego dnia mamusie, wspaniałego samopoczucia i samych pozytywnych wieści:-)
Uciekam bo pranie mi się skonczyło i kolejne musze nastawić, no i pokój małej wysprzątać bo meksyk zrobiła rano:wściekła/y:

No to będziemy we dwie, bo ja mam termin po zabiegu na 01.10 a z OM na 30.09, ale może maluszek zrobi mamie niespodziankę i urodzi się w moje urodziny 26.09;)
Ja tez chce niespodzianke, albo 25.09 na urodziny mojego taty a dziadka i to 50- te.
Albo na moje urodziny 12.09 albo na meza urodziny 15.09 Hihihi cala wrzesniowa rodzina :)

Przyszłam podzielić się z Wami nowiną :-)

Mój Adaś już nie jest najmłodszy w rodzinie :-) od 11:56 ma kuzyna, Dominika, waży 3400 i ma 54 cm :-)
Ależ się wzruszyłam niesamowicie :-)

Oj, mój mały codziennie ma czkawkę, przyjemne uczucie :-)

Sylwia, ale mnie nastraszyłaś z tymi rozstępami- właśnie z przerażeniem obejrzałam swój brzuch- narazie nic. Dziewczyny piszą, że im bliżej końca tym rozstępy mogą się jeszcze pojawić- aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

mi sie rozstępy przy Kini pojawiły tydzień po porodzie :((( masakra. I nie dało sie wszystkich wyeluiminować. A smarowałam stale mustellą. Teraz mam perfecta mama i nopwych brak ale nie cieszę sie na zapas bo moze znów wyleźć po porodzie :(. A moja mama urodziła 5 dzieci i nie ma rozstępów.

reklama
Trixi, to trzmam kciuki żeby wszystko poszło gładko :) Jejku , jakos nie moge w to uwierzyc , że do porodu już tak niewiele zostało czasu. Ja mam termin na 11 wrzesnia , ale jakos mam przeczucie , że szybciej se to wszystko rozstrzygnie. Juz nie moge doczeka się na pierwsze zdjęcia naszych pociech.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry