• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2011

Dziewczyny, Trixi, Ellsi, zazdroszcze ze juz niedlugo bedziecie we dwoje.
JA kurde chyba na ostatek zostane. 30 wrzesien.. Ale wiem ze od 2-3 wrzesnia moja ciaza bedzie juz donoszona wiec bede ladnie prosic malenstwo zeby sie rozpakowalo :)
Jak czytalam kiedys o tym ze w tym okresie co jestesmy kobiety juz nie moga sie doczekac bejbi, sa niecierpliwe to nie wierzylam, ale serio ja juz marze zeby przytulic moje malenstwo, bol porodowy i stres odsuwam daleko w kat i mysle tylko o tym ze w koncu zobacze moj skarb.

No to będziemy we dwie, bo ja mam termin po zabiegu na 01.10 a z OM na 30.09, ale może maluszek zrobi mamie niespodziankę i urodzi się w moje urodziny 26.09;)

reklama
Trixi zazdroszcze trochę ze juz tak szybciutko zobaczysz swoje maleństwo:) i ze znasz konkretną datę...:):) będe trzymać kciuki :*

co do czkawki mojej maleńkiej to czasami czuje ale nie trwa długo:)u nas dlaej beznadziejna pogoda i ciągle siedzimy w domu...juz trochę mam dosyć tego ciągłego deszczu...ale co zrobić:) wczoraj ugotowalam zupkę gulaszową i zostało jeszcze na dzisiaj więc dzisiaj mam wolne od gotowania :D:D:D:D ale za to od sprzątania to sie nie wymigam juz dzisiaj :/

miłego dnia wszystkim życzę :)

Miłego dnia mamusie, wspaniałego samopoczucia i samych pozytywnych wieści:-)
Uciekam bo pranie mi się skonczyło i kolejne musze nastawić, no i pokój małej wysprzątać bo meksyk zrobiła rano:wściekła/y:

No to będziemy we dwie, bo ja mam termin po zabiegu na 01.10 a z OM na 30.09, ale może maluszek zrobi mamie niespodziankę i urodzi się w moje urodziny 26.09;)
Ja tez chce niespodzianke, albo 25.09 na urodziny mojego taty a dziadka i to 50- te.
Albo na moje urodziny 12.09 albo na meza urodziny 15.09 Hihihi cala wrzesniowa rodzina :)

Przyszłam podzielić się z Wami nowiną :-)

Mój Adaś już nie jest najmłodszy w rodzinie :-) od 11:56 ma kuzyna, Dominika, waży 3400 i ma 54 cm :-)
Ależ się wzruszyłam niesamowicie :-)

Oj, mój mały codziennie ma czkawkę, przyjemne uczucie :-)

Sylwia, ale mnie nastraszyłaś z tymi rozstępami- właśnie z przerażeniem obejrzałam swój brzuch- narazie nic. Dziewczyny piszą, że im bliżej końca tym rozstępy mogą się jeszcze pojawić- aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

mi sie rozstępy przy Kini pojawiły tydzień po porodzie :((( masakra. I nie dało sie wszystkich wyeluiminować. A smarowałam stale mustellą. Teraz mam perfecta mama i nopwych brak ale nie cieszę sie na zapas bo moze znów wyleźć po porodzie :(. A moja mama urodziła 5 dzieci i nie ma rozstępów.

reklama
Trixi, to trzmam kciuki żeby wszystko poszło gładko :) Jejku , jakos nie moge w to uwierzyc , że do porodu już tak niewiele zostało czasu. Ja mam termin na 11 wrzesnia , ale jakos mam przeczucie , że szybciej se to wszystko rozstrzygnie. Juz nie moge doczeka się na pierwsze zdjęcia naszych pociech.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry