O jeku, no z tymi rozstępami to ja aż drżę na sama myśle, bo moja mam i siostra mają, jak ja niechcę tego mieć, codziennie rano zaglądam czy już sa...
Trixi - o rano to już tuż... tuż ... trzymam kciuki!
Dziewczyny co za dzień! Mam takiego nerwa że chce mi sie ryczeć, nie mam na kogo pokrzyczeć, choć do męża powiedziałam ze ma uważac...
Rano byłam u fryzjera u tego co zwykle ale moja Pani jest na urlopie... możecie się domyślec jaki jest tego efekt... a już miałam takie długie włosy

Dziś miałąm mieć sesję brzuszkową - ubrałam się przygotowałam zabrałam grażety okazało się ze pomyliłam dni że to miało być jutro gggrrrr jaka jestem sierota, ale tak naprawde z moim dzisiejszym humoerm to naet lepiej, tylko szkoda bo specjalnie sobie włosy robiłam eeehhh jak pech to pech.
Mam wrażenie ze brzuch mi się obniżył, nie wiem może to wrażenie dlatego ze rośnie, ale to jakby przepowiednia o zbliżającym się porodzie o losie !!!
Czy Wy też mamcie taka ochotę na coca cole ? ja to chyba sie uzależniłam, codziennie piję jedną puszeczkę, mam z tego taką przyjemność że szok. Nakrzyczcie na mnie! wiem że robie źle, ale nie umiem się powstrzymać.
Asia,
ja swoich fachowców prostowałam na bieżąco, mąż się śmiał ale się cieszył że on tego nie musi robić, jak oni wychodzili to ja brałam poziomice, metr i co tam jeszcze mogłam i sprawdzałam, kolejnego dnia o tym mówiłam i były poprawki. W poniedziałek jeden ma przyjechać i wydrapać fugę w przedpokoju i zrobić nową, sama do niego zadzwoniłam. Wiem jestem wredna, ale pracuję w handlu i "klient płaci klient wymaga" tak mnie nauczyli.