reklama

wrzesień 2011

hej,

Ja od 12tej do 15-30 zaliczyłam drzemkę:). Położyłam się, bo coś bolał mnie brzuch na bokach, ale raczej nie tam gdzie mały tylko wyżej. Wzięłam nospe i tak jakoś słaba byłam nawet na czytanie, więc odwróciłam się na bok i zasnęłam.
Od rana u nas leje, więc nie ma nawet gdzie wyjśc, mąż w pracy, a ja się strasznie nudzę.
Bluetooth, korzystaj z tych dogodności, które serwuje Wam DE, bo my w Polsce na wiele liczyć nie możemy niestety.

reklama
Hej Dziewczyny! My dzisiaj po wizycie - opisane w odpowiednim wątku..Po wizycie pojechałam do pracy - wchodzę do firmy i nadziałam się na dyrektora - a on do mnie, że oooo Pani Olu - Pani już po wszystkim - a ja się na niego patrzę jak na czubka i mówię, że jeszcze nie - za dwa miesiące termin, a on do mnie, że w takim razie mam brzuch z samochodu przynieść i mu pokazać...Chyba chciał zaświecić humorem hahaha, ale średnio mu wyszło:-D
U nas też pada od po południa, pranie Malutkiej dosycha od wczoraj, więc jutro będę mogła wstawić następne...
Trixi - o Chryste ;-) - trzy tygodnie i już będziesz miała Maluszka po drugiej stronie brzucha - Ty będziesz miała cc - a ja na wizycie będę siedziała w tym czasie...
Miłego po południa

Anisen ale jak rozstępy po porodzie? przecież skóra już wtedy nie jest taka naciągnięta?

Biedrona narazie zaopatrzyłam się w krem a pantenolem i po nocnym założeniu skarpetek dziś już lepiej. Tylko chyba muszę regularnie stosować :)

Asia no z budowlańcami to tak jest. Poznałam ich "estetykę" pracy na własnej skórze. Też nam full bubli narobili w mieszkaniu, nawet czasami jak patrzę na fugi w łazience na podłodze, to mam wrażenie, że sama zrobiłabym je dokładniej. No ale cóż. Uważaj na cyklinarzy, spytaj czy mają dobry sprzęt. U mojej kumpeli robili parkiet i mieli jakąś "wygibaną" część w tej maszynie do cyklinowania i podłoga na koniec wyglądała jakby falowała, a powinna być równiuteńka.

O jeku, no z tymi rozstępami to ja aż drżę na sama myśle, bo moja mam i siostra mają, jak ja niechcę tego mieć, codziennie rano zaglądam czy już sa...
Trixi - o rano to już tuż... tuż ... trzymam kciuki!

Dziewczyny co za dzień! Mam takiego nerwa że chce mi sie ryczeć, nie mam na kogo pokrzyczeć, choć do męża powiedziałam ze ma uważac...
Rano byłam u fryzjera u tego co zwykle ale moja Pani jest na urlopie... możecie się domyślec jaki jest tego efekt... a już miałam takie długie włosy :(
Dziś miałąm mieć sesję brzuszkową - ubrałam się przygotowałam zabrałam grażety okazało się ze pomyliłam dni że to miało być jutro gggrrrr jaka jestem sierota, ale tak naprawde z moim dzisiejszym humoerm to naet lepiej, tylko szkoda bo specjalnie sobie włosy robiłam eeehhh jak pech to pech.

Mam wrażenie ze brzuch mi się obniżył, nie wiem może to wrażenie dlatego ze rośnie, ale to jakby przepowiednia o zbliżającym się porodzie o losie !!!
Czy Wy też mamcie taka ochotę na coca cole ? ja to chyba sie uzależniłam, codziennie piję jedną puszeczkę, mam z tego taką przyjemność że szok. Nakrzyczcie na mnie! wiem że robie źle, ale nie umiem się powstrzymać.

Asia,
ja swoich fachowców prostowałam na bieżąco, mąż się śmiał ale się cieszył że on tego nie musi robić, jak oni wychodzili to ja brałam poziomice, metr i co tam jeszcze mogłam i sprawdzałam, kolejnego dnia o tym mówiłam i były poprawki. W poniedziałek jeden ma przyjechać i wydrapać fugę w przedpokoju i zrobić nową, sama do niego zadzwoniłam. Wiem jestem wredna, ale pracuję w handlu i "klient płaci klient wymaga" tak mnie nauczyli.

Ostatnia edycja:
Ja na coca-cole to mam od kilku lat ochote.Jakbym uzależniona była i czasem było tak że jakbym na głodzie cocacolowym była hehehe.teraz wiadomo ograniczam się ale jak jest okazja to sobie sącze po troszku.
Hihihi nieźle z ta sesją no ale dobrze że to tylko jeden dzień i jutro także będziesz ślicznie wyglądać ;-)

Wiesz ja w sumie takich napojów pije baaardzo mało i sporadycznie ale włąśnie czasem mój organizm się bardzo domagał tego specyfiku hehehe.eraz już jak na razie nie mam takich zachcianki.I wogóle zauważyłam że ostatnio wogóle nie mam pędu do jedzenia i ż się dziwię ze mój organizm się nie domaga niczego.Od dawna nie wiem co to jest czuć głód a jej naprawdę nie dużo.Jutro idę sobie zrobić podstawowe badania to zobaczymy co pokażą,bo naprawdę będę zdziwiona jak będą normalne ;-)

miło że mnie jeszcze ktoś pamięta....:-) nie było mnie bo jakoś nie mam motywacji do pisania i czytania!!!! chyba mam lekką depresję ciążową!!!! brak motywacji do czegokolwiek!!!

ja też jeszcze nie mam rozstępów ale szczerze mówiąc nic nie robię żeby ich nie mieć... jak się pojawią to trudno!!!!

coca-coli nie piję... raz za kiedy wezmę łyka od Sławka ale jakoś nie mam ochoty na tak dużo cukru

Bebzonik, jak byłam w ciąży z Adasiem, to wciąż piłam pepsi :-) i mój mąż kiedyś na wizycie powiedział dr i ten mu powiedział, że jak mam ochotę, to mam pić!! :tak::-D
A mężolowi głupio było :-)
Teraz pepsi piję jak mi mąż kupi, czasami się zlituje i kupi puszkę ;-)

A tak to poję się arbuzem :-) jak jest mniejszy, to i całego potrafię zjeść w ciągu dnia :-) ale tylko węgierskie!! Pyszneeeeeeee są!

Co do brzuszka, to już powoli może się obniżać... :tak:

Nanusia ja też dziś spałam :-) z Adasiem, a jak ten wstał, to mama już była i zajęła się Małym :-) i spałam do 16 :-)

A teraz patrzę na mojego synka, z sąsiadką się bawi, 5 lat ma :-) szkoda, że takiej na co dzień w domu osóbki nie mam :-) byłoby więcej spokoju :-)

reklama
Tofilesia zaraz po porodzie nasz brzuch nie zrobi plum i zniknie ;) rozstępy mogą sie pojawić nawet do 2 tygodni po porodzie - według mojego dermatologa. A poza tym po porodzie ciężko tak dbać o skóre jak przed - wsmarowywanie kremów itp to czasem ostatnie na co mamy czas.
Ja ostatnio mam zabójczą ochotę na wszystko co mokre - pije nałogowo wodę, kompoty domowe z jabłek i czarnych porzeczek, w mniejszej ilości soki i soki przecierowe (bo to kaloryczne). Ale za to od 2 dni chodzą za mną pierogi z owocami ;) ale nie mam czasu zrobić :(. A te kupne sklepowe są jakby z miazgą owocowo- chemiczną.

dzis mąz w pracy do 23 :( a my same z Kingusią. Ciężko będzie bo mnie juz plecy bolą ją kąpać. A moze tylko ją umyję delikatnie bez wsadzania do brodzika. Teraz mi bestia padła i zasnęła, ale za jakieś 20 minut ją obudzę bo jak pośpi długo to potem znów do 1 w nocy będzie szaleć.

Też macie taką wredną pogodę? Pada cały dzień i zimno - tylko 14 stopni. Rany gdzie to lato???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry