Biedrona Biodro
Wiedźma
Dzień dobry,
Dziewczyny!! ależ Wy produkujecie, od wczoraj tyle stron!
już zdążyłam zapomnieć co komu chciałam odpisać.
Anisen nie zazdroszczę sytuacji... nie masz zaufanych przyjaciół, albo dobrej koleżanki, którzy mogliby się zająć dzieckiem przez parę godzin?
Tofilesia w ciąży nadmiar witaminy A jest niebezpieczny! Wiem, że maść stosowana jest tylko zewnętrznie, ale pewnie jakaś ilość przenika do krwiobiegu przez skórę, więc lepiej chuchać na zimne. Ja uwielbiam chodzić boso kiedy to tylko możliwe lub w japonkach latem, więc możecie sobie wyobrazić moje "rzepy"
pomaga jedynie wymoczenie, wyszorowanie, pumeksowanie. Mam peeling i krem z neutrogeny, ale z regularnością u mnie problem, więc efektów nie ma.
Aniawos właśnie o takich godzinach pracy marzę!! i o wolnych weekendach, bo dotychczas miałam jeden wolny w miesiącu + raz niedziela+ raz sobota. Na pewno będę musiała zadziałać w tym temacie, ale może być ciężko, bo wykształcenie mam hmmm dość niszowe
Trixi, ale Ci fajnie - wiesz na czym stoisz, czego się spodziewać i możesz się przygotować:-)
Bluetooth, trzymam kciuki za poprawę humoru:-)
U nas od rana lało, basen mi zamknęli, drugi który miałam w odwodzie też, już myślałam, że cały dzień spędzę uziemiona w domu, ale się wypogodziło, po południu śmigniemy na dłuuugi spacer z sierściuchem. Tymczasem upiekłam ciasto z rabarbarem, zrobiłam 3 pranie dzieciowe, zaraz zabieram się za placki ziemniaczane, dla S. z gulaszem, dla mnie z cukinią.
No właśnie poruszałyście temat diety podczas karmienia piersią. Autentycznie przeraża mnie ta kwestia, bo nie jem mięsa (w tym ryb), moja dieta opiera się głownie na owocach, warzywach, nabiale, produktach zbożowych, roślinach strączkowych... Nie wiem co ja będę jadła - same zupki warzywne, makaron z oliwą? ryż z... no właśnie z czym??;-)
Dziewczyny!! ależ Wy produkujecie, od wczoraj tyle stron!
już zdążyłam zapomnieć co komu chciałam odpisać.Anisen nie zazdroszczę sytuacji... nie masz zaufanych przyjaciół, albo dobrej koleżanki, którzy mogliby się zająć dzieckiem przez parę godzin?
Tofilesia w ciąży nadmiar witaminy A jest niebezpieczny! Wiem, że maść stosowana jest tylko zewnętrznie, ale pewnie jakaś ilość przenika do krwiobiegu przez skórę, więc lepiej chuchać na zimne. Ja uwielbiam chodzić boso kiedy to tylko możliwe lub w japonkach latem, więc możecie sobie wyobrazić moje "rzepy"
pomaga jedynie wymoczenie, wyszorowanie, pumeksowanie. Mam peeling i krem z neutrogeny, ale z regularnością u mnie problem, więc efektów nie ma.Aniawos właśnie o takich godzinach pracy marzę!! i o wolnych weekendach, bo dotychczas miałam jeden wolny w miesiącu + raz niedziela+ raz sobota. Na pewno będę musiała zadziałać w tym temacie, ale może być ciężko, bo wykształcenie mam hmmm dość niszowe

Trixi, ale Ci fajnie - wiesz na czym stoisz, czego się spodziewać i możesz się przygotować:-)
Bluetooth, trzymam kciuki za poprawę humoru:-)
U nas od rana lało, basen mi zamknęli, drugi który miałam w odwodzie też, już myślałam, że cały dzień spędzę uziemiona w domu, ale się wypogodziło, po południu śmigniemy na dłuuugi spacer z sierściuchem. Tymczasem upiekłam ciasto z rabarbarem, zrobiłam 3 pranie dzieciowe, zaraz zabieram się za placki ziemniaczane, dla S. z gulaszem, dla mnie z cukinią.
No właśnie poruszałyście temat diety podczas karmienia piersią. Autentycznie przeraża mnie ta kwestia, bo nie jem mięsa (w tym ryb), moja dieta opiera się głownie na owocach, warzywach, nabiale, produktach zbożowych, roślinach strączkowych... Nie wiem co ja będę jadła - same zupki warzywne, makaron z oliwą? ryż z... no właśnie z czym??;-)