Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie mogę sie doczekać foteczki Twojego Skarbunia:-) Zaczyna do mnie docierać, że to już zbliża sie czas wielkich ROZPAKOWAŃ.Mój mały ma czkawkę kilka razy dziennie i choć wiem że to jemu nie przeszkadza i nie sprawia to nieprzyjemności ale ja odczuwam to tak jak Ja bym miała i jakoś mi zawsze tak nieswojo ;-) i wolałabym tego nie czuć ;-)Bry dziewczyny! :-)
Moja mala miala wlasnie przed chwila mega czkawkeNie wiem czy to pierwszy raz ale ja to odczulam po raz pierwszy. Latal mi caly brzuch i tak mi sie jej strasznie zal zrobila ze sie niunia meczy a ja jej nie moge pomoc ehh az mi sie plakac chcialo
Mam nadzieje ze jej sie to nie powtorzy.
że juz wrześniówki się zaczynaja rozdwajać niebawem.Cholernie szybko ten czas leci.Ale wlaśnie jak się ma rodić wcześniej to lepiej to wiedziec i można sobie rozplanować wszystko szczególnie że mas już małą córcię.A tak z zaskoczenia to miałabyś niezły meksyk wtedy.Ja mam nadzieję że wąłśnie dotrzymam terminu bo chce spokojnie dprawić córki do szkoły a później dopracować ostatnie szczegóły przygotowań dla synka.Więc u mnie o sierpniu nie ma mowy;-)Uwielbiam takie dieciaczki

Ja myślę że to fotomontaż i widziałam już to zdjęcie bo chyba popularne jest na necieZobacz załącznik 375922patrzcie jakie cudne zdjęcie znalazłam, nie wiem czy to jakiś fotomontaż ale wygląda bosko![]()
No to trzymam Cie za slowo sylwia ze tak jest :-) bo mi sie jej strasznie zal zrobilo :-(

Dziewczyny, Trixi, Ellsi, zazdroszcze ze juz niedlugo bedziecie we dwoje.
JA kurde chyba na ostatek zostane. 30 wrzesien.