reklama

wrzesień 2011

Tofilesia kup sobie lepiej maść z vit a - kosztuje koło 3 zł, a myślę że więcej w niej witaminy niż w kremie.
Ja przeglądając gazety widziałam różne opinie odnośnie karmienia. W jednych wymieniona długa lista czego nie wolno, a w innych napisane że jeżeli maluch nie ma alergii to mama może jeść normalnie - oczywiście zdrowo.

reklama
My już wykąpane;-) Zaraz uciekam z gazetką do łóżka odpocząć po całym dniu i zebrać siły na jutro - bo mam wizytę u lekarza, więc i wycieczka mnie czeka...Mam nadzieję, że wszystko ok i dowiem się ile mniej więcej Mała waży..Miłego wieczoru i jutro dnia, bo zanim zajrzę to pewnie będzie wieczór:-)

agusia skoro masz taki ucisk na żołądek to już inna sprawa, ja myślałam, że tylko miednica Cię tak boli. Mówiłaś o tym lekarzowi? Bo moja siosta miała ataki woreczka żółciowego, bolał ją non stop do końca ciąży i po. Też nie mogła spać i sie ruszać. Myśle, że dobrze by było to sprawdzić bo z tym nie ma żartów.

Oczywiście, że mówiłm. Mówię na każdej wizycie. Robił mi usg wszystkich narządów i nic nie stwierdził. A na ten ból nic nie może poradzić i ja dobrze o tym wiem.

Wlasnie wrocilam od gina i termin cesarki mam na ................ 17 sierpnia - kurcze chyba bede pierwsza.......... :) wiec jeszcze 3 tygodnie :)

trixi ja już jakiś czas temu pomyślałam, że będziesz pierwsza:-) no to super..zobaczymy kto drugi...
bletooth niestety nic nie mogłam z tym zrobić..żołądek wariuje i tyle..teraz i tak mam spokój, z Igą zaczęło mi się jakoś w 5tym miesiącu i było do końca..to byłą masakra..co zjadłam obiad, po 10 min byłam w toalecie z bólem i skrętem żołądka..zostało po ciąży aż w końcu poszłam do lekarza..
ola powodzenia jutro..i też mi się marzy takie audi z 2006 roku:-)

Zaraz zmykam spać, do południa byli moi rodzice, popołudniu znajomi i teściowa. Milutko spędziłam czas.
ja po macierzyńskim i urlopie z 2011 wracam do pracy, będziemy szukać jakiejś niani, a od września 2012 do żłobka. Mam nadzieję, że uda się znaleźć nianię.
biedrona współczuję takich godzin pracy. Też kiedyś pracowałąm na zmiany, ale szukałam innej pracy i udało się..co prawda za mniejsze pieniądze, ale najważniejsze były dla mnie godziny..i teraz 7.30-15.30 i domek..przy dzieciach nie wyobrażam sobie pracy na zmiany..bo nawet jak masz pomoc,to nie widzisz dzieciaka:-(

Dobranoc..

ewelina rewelacja ten filmik :-D normalnie słowotok :-D
trixi... szaleństwo, jak ten czas leci... :confused: Fajnie,że już wiesz. Kto wie czy ja nie będę następna, 11 sierpnia się okaże...
Dobrej nocy.

reklama
trixi i wrześniowa u was to już nawet na suwaczkach widać że jesteście przodujące:-D. Czyli chyba finish czas zacząć. Ja sobie i Maleństwu mówię, że jeszcze miesiąc. Dam znać co i jak po wizycie w szpitalu. Mam nadzieję że moja pani doktor dmucha na zimne. A wy dziewczyny lepiej pakujcie na 100% torby do szpitala bo z naszymi Maleństwami to nigdy nie wiadomo a lepiej być spokojnym. :tak:

W nocy Maleństwo było hiperaktywne i nie za bardzo dawało mi spać. Chyba sobie imprezę jakąś urządziło. Puka i stuka tylko :-D ale może jestem niewyspana ale za to spokojna.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry