agusia_x
Fanka BB :)
Oj dziewczyny, nie miałam pojęcia jak ciąża może obciążyć organizm kobiety. Wybrałam się na małe zakupy do hipermarketu. Wsiadłam w auto i pojechałam. Obeszłam cały, ale spacerkiem. Kupiłam kilka rzeczy, nawet w kolejce długo nie stałam. Jak wsiadłam po wszystkim do samochdu to czułam się jakbym przebiegła maraton. Wróciłam do domu, rozpakowałam zakupy i leżę, bo sił mi brakło. Masakra jakaś.
Mam jeszcze pytanie odnośnie zwolnienia L4. Jak to jest, czy będąc na takim zwolnieniu muszę siędzieć w domu, tak jak na chorobowym, mam się obawiać np. kontroli z ZUSu czy w przypadku ciąży obowiązują jakieś inne zasady? Wybieram się na zwolnienie od 8 sierpnia, a tydzień później chciałabym wyjechać na tydzień do rodziny na wieś i nie wiem czy mogę to zrobić bez żadnych obaw.
Mam jeszcze pytanie odnośnie zwolnienia L4. Jak to jest, czy będąc na takim zwolnieniu muszę siędzieć w domu, tak jak na chorobowym, mam się obawiać np. kontroli z ZUSu czy w przypadku ciąży obowiązują jakieś inne zasady? Wybieram się na zwolnienie od 8 sierpnia, a tydzień później chciałabym wyjechać na tydzień do rodziny na wieś i nie wiem czy mogę to zrobić bez żadnych obaw.

Zaczął harcować kiedy chciałam uspokoić siebie i jego jakąś relaksacyjną, spokojną muzyką...