Dzień dobry!! :-)
Super, że nowe Mamusie dołączają wciąż!! :-) Witam Was bardzo serdecznie!!
Sawi dobrze, że się odezwałaś, bo martwiłyśmy się o Ciebie!! Zdrówka dużo!!
Z tym becikowym... Tak czy siak dostaniemy!! Nie martwcie się!!

Lekarz napisze, że byłyście wcześniej jak trzeba będzie - w końcu zarejestrowałyście się wcześniej!! To na wizyty tyle się czeka, nie Wasza wina!!

Jak zadzwoniłam umówić się do gabinetu, ojej, chyba 3 stycznia, to na 1 lutego mnie umówiły panie :-) a chodzę prywatnie... Zadzwoniłam do lekarza i zaprosił mnie wcześniej do gabinetu co panie wkurzyło okropnie, bo nie miały mnie gdzie zapisać;-) a na jutro mnie zaprosił do szpitala... I się boje... :-(
Madzik, Bafinka, Dziuba a ja wciąż mam brzuch jak w 4tym miesiący ciązy :-) w ciąży duzo przytyłam, baaardzo dużo

teraz się bedę pilnować!! Póki co wychodzi mi to, mam nadzieję, że do konca się uda...

A po ciąży na siłownie, fitness... Trzeba bedzie zgubić wszystko :-) zreszta :-) Przy dwójce maluchów chyba nie będzie z tym tak źle ;-)
Katezzb ja też na 4 pietrze mieszkam i też windy nie mam!! I mam niechodzące dziecko!! Tzn chodzące już, ale nie po schodach :-) i wózek... A czasami sama po schodach wejść nie mogę... ;-) ciężko jest, ale jakoś damy radę!! :-)
Co do zwolnienia, na pewno dostaniesz jak powiesz lekarzowi, że to nie jest łatwa praca! :-)
Główka do góry, cyc do przodu!! Dasz radę!
Aniawos mam nadzieję, że szybciej niż to planowane będę mieć taki luksus jak Ty!! :-) my dopiero latem zaczynamy budowę... Też chcę domek!!
Co do zachcianek, to za mną rzodkiewki i szczypior wciąż chodzą i odczepić się nie mogą ;-) hehe :-) dobrze, że to, a nie no biała milka (jak w pierwszej ciąży

)
Zmykam pod prysznic póki Adaś śpi ;-)
Miłego dnia!!:*