Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny ja byłam w biedrone i akurat u mnie pieluchy nie są na promocji tylko w normalnej cenie, a do innej już nie chciało mi się jechać sprawdzać
dziewczyny ja byłam w biedrone i akurat u mnie pieluchy nie są na promocji tylko w normalnej cenie, a do innej już nie chciało mi się jechać sprawdzać
U mnie w bierodnce nigdy nie ma tych pieluch dada 1, bez sensu, wyjdzie na to, że kupię od razu 2, bo nie chce mi się jeździć do innych biedronek.
Minia a co taki nastrój obniżony? Pisałaś wcześniej, że depresja Cię dopadła? Coś się stało, jakiś powód? Czy po prostu hormony ciążowe?
Dziewczyny, napewno już gdzieś było o tym pisane, ale mam pytanie. Czy jak pracowałam do tej pory normalnie i wypłate dostawałam od pracodawcy zawsze do 31 dnia miesiąca, to teraz jak jestem na zwolnieniu L4 to kto mi płaci? Nadal pracodawca czy ZUS? Jeśli ZUS to czy wypłatę też dostanę do 31 dnia miesiąca? Ktoś się orientuje jak to działa?