Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jest nas tutaj cala banda :-) a co po niektore to nawet na bank chca napadac ;-)
Ja nie jestem nawet w 50% tak aktywna w gospodarstwie domowym jak Ty a on nie dosc ze nie pomaga, to jeszcze Ci takie rzeczy mowi. Mnie sie przykro zrobilo jak to przeczytalam a jak Ty musisz sie czuc po tych slowach
I tez tak sobie to tlumacze ze na swiecie tyle kobiet juz dalo rade to dlaczego ja mam sobie nie poradzic z urodzeniem i zajmowaniem sie mala. Mysle ze kazda z nas po prostu chce byc super matka i stad te obawy czy damy rade zrobic wszystko idealnie, bez popelniania bledow. Chyba to nas najbardziej stresuje :-)
W nocy prowadziliśmy poważne rozmowy...ech... i potem człowiek budzi się rano a tu ciągle pada i brzydko i ponuro i nic, kompletnie nic się nie chce.
internista wypisał skirowania na badania a u okulisty się okazało że mi się wzrok pogorszył buuu, stąd moje dolegliwości .Jak mi szkła dobierała to aż dziwiłam się że mozna tak ładnie i wyraźnie widzieć
Dostałam receptę na szkła i znowu kaska pójdzie.Muszę się w pracy dowiedzieć co potrzebuję do refundacji kosztów za okulary bo mam taką możlwiość, zaświdczenie od lekarza dostałam mam nadzieję że to wystrczy. Nie orientujecie sie ile czasu jest ważna recepta na szkła?
Ze tez ona ma sumienie tak Cie na te szkla naciagac. Przeciez to kupa kasy jest szczegolnie dla astygmatykow. Moja kolezanka ma astygmatyzm to wiem co mowie. Zawsze fortune na szkla wydawala.