Witam,
Aniawos głoopie pytanie, wcale nie jest głupie ;-)
Tak naprawdę żaden wiek nie jest odpowiedni dla rodzeństwa na braciszka/siostrzyczkę, z małym dzieckiem ciężko, większe - różnica załóżmy 3 latka niby rozumie, ale nie rozumie, 5 lat - bunt, 8 lat - za dużo...
Jak patrzę na znajomych i dzieci, to widać jak sie dzieciaczki razem wychowują, widać tę więź albo jej brak, Adaś będzie miał mnie teraz mniej, ale będę się starała dać z siebie maksimum... Uda się, musi :-) na początku będzie cieżko, ale za 2-3 lata będzie już fajnie :-)
A smutno mi... Smutno tak jakoś, przeraża mnie myśl, że na kilka dni będę musiała go zostawić, iść do szpitala, nie wiem czy go tam wpuszczą, a z Adasiem nie rozstawałam się na dłużej niż kilka godzin... Bardziej boję się o siebie niż o Niego... Jak to psychicznie zniosę :-)
Bebzonik faktycznie ciężko dziecko dać do łóżeczka spać, lepiej, żeby było z mamusią, ale lepiej tego nie robić :-) później będzie problem... ;-)
Wrześniowa masz rację, nikt tak nas nie zrozumie jak my siebie nawzajem :-)
Igocencja a Ty byłaś u 'swojego' okulisty czy u jakiegoś tam 'z ulicy'?
Ja mam dziś wizytę u okulisty, wzrok mi się pogorszył, często mam migawki przed oczami, mam nadzieję jednak, że po porodzie to zniknie, wizytę głównie mam po to, żeby ciśnienie w oku zmierzyć...
Asnecja witaj!
A dlaczego będziesz mieć cięcie? Ja do dr idę w piątek i wtedy będziemy ustalać termin :-)
Polecanie dziewczyny proszek Dzidziuś, to w takim razie i ja kupię, przy Adasiu z Loveli zadowolona nie byłam, jak Adaś skończył pół roku zaczęłam prać w tym płynie, w którym piorę nasze rzeczy :-) z tym, że ja mogę tylko niemieckie, polskie mnie uczulają, a niby to to samo...
Dziś napięty plan dnia nas czeka, kontrola z Adasiem, zakupy, urzędy i musimy dać radę do 11 bo wtedy okulista, a o 12 meble dla Adasia przyjadą :-)
Lecę się szykować, miłego dnia!
Aaaa dziękuję pięknie za życzenia, kochane jesteście!:*
e:
A znacie tę stronę?
http://www.promobaby.pl/kategoria-pieluchy.html
Po lewej stronie są kategorie ;-) świetna sprawa :-)