Bry dziewczyny!
ellsi faktycznie dobrze ze deske zadzabalas a nie brata ale fakt, ze latwo z tymi chlopami nie masz.
Buleczki wyszly rewelacyjne chociaz za malo dodalam cynamonu. Zdobilam je natomiast z kruszonymi migdalami ktorymi posypalam ciasto przed zawijaniem i wyszly ciekawsze. Zdjecie ponizej.
Warto miec taki przepis bo mozna go robic z roznymi nadzieniami np. z nutella albo z drzemem :-) Bede niedlugo pewnie robic, moze z nutella. Nawet moj M wczoraj wciagnal 4 za jednym zamachem tak mu smakowaly a to rzadkosc bo on raczej do takich rzeczy sie nie klei. Dzieki jeszcze raz za przepis :-)

Co do balaganienia to niestety u nas jest podobnie ale teraz chce troche bardziej na to zwracac uwage tak zeby moj M sie w koncu przyzwyczail ze obydwoje jestesmy w tym domu odpowiedzialni za porzadek i nie chcemy chyba zeby mala bawila sie brudnymi skarpetkami tatusia :-)
Ja mialam tragiczna noc. Obudzilam sie w nocy bo wiatrak sie wylaczyl i mialam wrazenie ze brakuje mi powietrza. Od 2 nie spalam tylko sie ciagle wiercilam i marudzilam mojemu. Wiecznie cos mnie bolalo, jak nie brzuch ciagnal to biodra bolaly, jak nie biodra to glowa i do tego jeszcze jak leze to boli mnie dziaslo z prawej strony juz druga noc. W ciagu dnia jest wszystko ok ale jak sie poloze to cos mnie tam zaczyna meczyc.Dobrze ze moj M nic z tego mojego nocnego marudzenia nie pamieta bo jak mu sie cos mowi to on przez sen reaguje ale pozniej o tym nic nie wie

Oczywiscie jak tylko otworzyl rano oczy to mu tez wyliczylam co mi w nocy dokuczalo i jak mi jest zle i w ogole

ehhhh on to ma teraz ze mna...
Normalnie boje sie teraz wieczorami isc do lozka bo jak sobie pomysle co mnie czeka to wyc mi sie chce. Juz wolalabym zeby mi to wszystko w ciagu dnia dokuczalo a w nocy zebym mogla od tego odpoczac a tu niestety jak na zlosc odwrotnie.
U mnie dzisiaj zdecydowanie chlodniejsza pogoda. Niby nawet cieplo ale pochmurno i zapowiadali deszcze wiec czekam tylko kiedy bede musiala w biegu zabierac czesci wozka z balkonu. A teraz pora na prasowanie.
Milego dnia zycze i dobrego nastroju!