reklama

wrzesień 2011

Biedrona kurcze normalnie horror jakis musialas tam przejsc i to jeszcze teraz w tak zaawansowanej ciazy :szok: Ja bym tam chyba zapanikowala sie na smierc. Dobrze ze z kolezanka bylas, zawsze to razniej. Dobrze ze sie wszystko pozytywnie skonczylo.
Bebzonik sprytna ta Twoja psiula, to dobrze bo znaczy ze sobie umie radzic w takich sytuacjach.
Ja po prasowaniu, praniu i obiadku. Teraz pora na kawe z buleczka bo cisnienie lezy na podlodze i glowa mnie boli :crazy:
Po poludniu poczta i aquafitness, moze troche ruchu pomoze mi na te moje wszystkie bolesci :-)

reklama
Cześć :-)
Aniawos bardzo ładnie urzadzone pokoje, naprawde super gust, i wszedzie taki porządek i tyle miejsca :-) U mnie pokój coraz bardziej zagracony a jeszcze łózeczko nie wstawione. Ciągle obmyslam gdzie co upchnąć żeby sie wszystko miesciło i było w miarę pod ręką. No ale póki nie przeprowadzimy się na swoje to tak bedzie, trzeba przepekać :-)

Ja ze spaniem na szczęście nie mam wiekszych problemów. Chodzę spać około północy i tak do 9 pospię z przerwami na wc :-) Jedna noc się ostatnio taka zdarzyła że myslałam że będzie bezsenna ale to dlatego że straszna duchota była więc spałam krócej no ale ogólnie nie moge narzekać.

Byłam przedwczoraj u znajomej i jej dwumiesiecznego synka i pierwszy raz w życiu przewijałam dziecko. Normalnie jestem z siebie dumna :-) Chociaż taki dwumiesięczny to już naprawde duży w porównaniu do takiego nowo narodzonego. Nie było tak strasznie, dałam sobie radę mimo że był smrodek ;-)

ania
super pokoje. bardzo mi sie podoba lampa w różowym pokoiku, skąd jest?
mi też się podoba..jak ją zobaczyłam to się zakochałam. Zamawiałam na all jest z firmy massive seria princess, jeszcze domówię do niej kinkiet na ścianę, nad łóżko Igi..bo ta duża lampa tam nie pasuje, jest bo jest..

ania,
pokoiki super. Podoba mi się firanka w Waszej sypialni, fajnie się układa.
Dzięki firanka zakupiona w IKEA za 49zł:-)

aniawos pokoiki śliczne !! Badzo mi się podoba jak jest uszyta firanka u Igi w pokoju dużo kosztowała robocizna? Gdzie ją szyłaś w Słupsku?
tak w Słupsku, mam taką babeczkę, która pracuje w Merino, dorabia sobie..szyła mi ją- za robociznę skasowała jakieś grosze, bo sama firanka plus taśma 68zł(ona kupowała) a ogólnie zapłaciłam 110zł..czyli 50 zł szycie.

Dzięki dziewczyny..teraz to już tylko jakieś dodatki..bo w sypialni brakuje toaletki no i wymarzonego fotela..muszę zmienić żyrandol, bo został czerwony nie pasujący do niczego..ale poszukam może klosza i podmienię. U Igi jeszcze dywan i biurko..ale to z czasem..pomału, bo wiadomo..kasa..kasa...kasa...

Byłyśmy na chwilę na działce u cioci..Iga podjadła borówek, posiedziałyśmy i teraz szykuję obiadek.

biedrona kurczę jaki stres..a czytało się jak film grozy..brrr...

wiedziałam że gdzieś już ją widziałąm. Strasznie mi sie podoba... tylko do zielonego to mi teraz chyba średnio będzie pasować :( więc chyba musz epoczekać aż malutka będzie miała swój własny pokoik.

jaj dziś ledwo zyje, piore piore i piore i gotuje i sprzątam :(
musze isc po proszek bo się skończył i piore dalej.
no i prasowanie czas zacząć ..

Cześć wieczornie!:-)
Ja niby wczoraj sobie obiecałam oszczędzanie, ale to tylko gadanie było ehhh...Wczoraj wieczorem to takie skurcze pod prysznicem dostałam, że się bałam kończyć kąpiel..I o tej porze już w łózku leżałam, dałam sobie popalić przed ostatnie dni i to chyba były efekty...A dzisiaj od rana skoro się dobrze czułam to od nowa się wzięłam za robienie...
Pranie Malutkiej mam zakończone..teraz tylko prasowanie tego zostało, ale myślę, że jestem w jakiejś mniejszej połowie do skończenia...Więc już bliżej końca..
Aniawos - sypialnia bardzo ładna! I pokój Igi superaśny, Mała pewnie jak Księżniczka się w nim czuje, a ja właśnie podobnie sobie wyobrażam pokój dla mojej Malutkiej, tylko to później..
Jakaś wykończona jestem - już nie ta kondycja, co jeszcze z miesiąc temu hehehe, a i pogoda dla mnie małodogodna, nie lubię takich upałów..
Miłego wieczoru

biedrona opowieść faktycznie mrożąca krew w żyłach, już Cie widzę z tym brzuchem...
aniawos pokoiki baaaarzdo gustowne
ola a Ty jak się będziesz tak dalej przemęczać to klapsa dostaniesz i tyle;-)

wreszcie jakas fajna pogoda, oby upałów nie było to będzie super, ja dzisiaj pół dnia spędziłam na leżaku z nogami w górze i z książką...dopiero popołudniu dostałam jakiegoś natchnienia na sprzatanie
troche mi tez szkoda, bo pod koniec sierpnia mamy fajna imprezę w Bieszczadach, ale co juz raczej się nie wybiorę, bo jeszcze w tej "dżungli" urodzę ehhh...już by mógł byc z nami dzidziol to wszedzie by można było jechać

Hej
Ja was czytam ale jakoś nie mam ostatnio jakoś wesolego nastawienia i nic mi sie nie chcę.Jakis dołek mnie złapał i wogóle mam jakis takie mysli o przyszłości nie ciekawe ech :-(

mi też się podoba..jak ją zobaczyłam to się zakochałam. Zamawiałam na all jest z firmy massive seria princess, jeszcze domówię do niej kinkiet na ścianę, nad łóżko Igi..bo ta duża lampa tam nie pasuje, jest bo jest..

Dzięki firanka zakupiona w IKEA za 49zł:-)

dziś widziałam taką w Leroy Merlin i kinkiet też

a napisz mi czy do niej były te kokardy ? czy to już Twoja inwencja ? ja próbowałam tak upiąć swoje ale chyba materiał jest za sztywny, a te u ciebie się fajnie, miękko układają - a cena to już w ogóle zachęcająca ? 49 za dwie ?

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10083542
czy to są te ?

kurcze szkoda ze ja do ikea mam tak daleko :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
kurcze ja znowuż spać nie mogę... wstalam o 3.30 na siku, kręciłam sie z boku na bok, aż skapitulowałam :wściekła/y:

aniawos - super wyszła ta sypialnia!! tak spokojnie i delikatnie, w sam raz odmiana po namiętnej czerwieni :laugh2:

Madzia - głowa do góry! często łapią nas nieprzyjemne myśli, takie już jesteśmy. Ale wiesz że za chwilę Twoje życie sie na nowo odmieni, i gwarantuję że bedziesz z tej zmiany zadowolona!!

ide poczytać inne wątki póki mała śpi ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry