reklama

wrzesień 2011

Cześć,
dziś widziałam taką w Leroy Merlin i kinkiet też
a napisz mi czy do niej były te kokardy ? czy to już Twoja inwencja ? ja próbowałam tak upiąć swoje ale chyba materiał jest za sztywny, a te u ciebie się fajnie, miękko układają - a cena to już w ogóle zachęcająca ? 49 za dwie ?

VIVAN Zasłony, 2szt - IKEA
czy to są te ?

kurcze szkoda ze ja do ikea mam tak daleko :wściekła/y:

tak to te, kokardy to moja inwencja:-) lepiej wygląda niż bez- wcześniej tak miałam. muszę ten materiał od kokard zanieść do krawcowej, żeby mi ładnie obszyła..bo na razie wycięłam sama nożyczkami i wiadomo..z bliska to nie wygląda;-)
Też mam daleko do IKEA..wkurzające, ale cóż..teraz w przyszłym tyg P będzie jechał zakupić fotel:-) także może jeszcze jakieś dodatki mi weźmie..
dziuba no po czerwieni ostra zmiana...:-)
magda nie dołkuj się..każdego z nas to dopada..mnie też czasami łapie..i na ogół niestety związane jest to z kasą:cool:..
asnecja powodzenia i daj znać..

Wczoraj pojechaliśmy do znajomych i przywlokłam dwa kocyki, jeden grubszy, drugi cieńszy..oba różowe:-) mam swoje inne, ale co tam zawsze fajnie mieć "nowe"...

Dzisiaj pogoda średnia, a my mamy zaplanowanego grilla:baffled: jakoś w tym roku nie mamy szczęścia do organizowania grilla..co mamy plan, to albo zimno albo leje..mam nadzieję, że się trochę wypogodzi...

reklama
Bry dziewczyny! :-)
OLA normalnie dostajesz ode mnie oficjalnie, wirtualnie w dooopsko za to przeciazanie sie. Najpierw trudno Cie bylo wygonic na L4 a teraz szalejesz po domu jakby jutro mial byc koniec swiata :wściekła/y: Masz sie oszczedzac i nigdzie nie spieszyc a jak czegos nie zdazysz zrobic to sie nic nie stanie. Wazniejsze zeby sie mala za szybko na swiat nie pchala.
magda nie przejmuj sie. Wszystko sie ulozy i na pewno dasz sobie ze wszystkim rade. Niepotrzebnie teraz o tym myslisz. Czasami mamy ciezsze momenty w zyciu ale pamietaj one zawsze kiedys przechodza i wtedy znowu swieci slonce :tak:
dziuba wspolczuje zawranych nocek i lacze sie w bolu :-)
asnencja trzymam kciuki za wizyte. Ja dzisiaj tez po poludniu ide wiec zobaczymy co i jak no i czy mala bedzie skora do zmiany pozycji na wyjsciowa.
aniawos mam nadzieje ze tym razem pogoda nie zawiedzie i bedziecie mieli super grilla.
U mnie pogoda nawet nawet. Lekko cieplo jak wczoraj ale w porownaniu do wczoraj jest przynajmniej slonecznie wiec wlasciwie nie ma co marudzic :-) U nas w planie dzisiaj wizyta u ginka, ikea, zakupy spozywcze a od jutra caly weekend siedzimy w szkole rodzenia. Bardzo jestem ciekawa jak bedzie i ile bedzie par.
Milego dnia dziewczyny!

witam się i ja u mnie remont wre dlatego rzadziej sie odzywam w końcu znalazłam sobie zajęcie maluje ścieny.. do tej pory bzika dostawałam z nudów i męża ubłagałam że dam rade i powiem wam ze bardzo mnie to dowartościowało... mój m w pracy dziś 1 godz bo zakogoś zmiane wzioł a ja cały dzień sama... nie mam żadnych planów więc zapowiadają sie wielkie nudy a pogoda idealna nad jezioro ale sama nie chce sama nigdzie chodzić...

powodzenia na wizytach ja miałam wczoraj ale to w innym wątku....
madzia nie smutaj po każdym deszczu świeci słońce:) ściskam

witam was kochane:)

na początku chciałabym was wszystkie pozdrowić :)

aniawos piękne pokoiki:) i udanego grilla życze:)
bafinka jej podziwiam ze sama malujesz:):)
asnencja trzymam kciuki za wizyte:)

u nas dzisiaj słonecznie wiec robie pranie...własnie skonczyłam mycie okien bo nie moglam juz na nie patrzeć, mycie podłóg i ogólne sprzatanie jak codzień:) wczoraj zakupiłam resztę rzeczy do szpitala i dzis je dopakuje do torby:)

w poniedzialek idę na wizytę mam nadzieję ze wszystko będzie ok...musze powiedzieć ginkowi o tych moich bólach spojenia łonowego bo dalej nie wiem czy to norma czy nie...

miałam dzisiaj sen ze rodziłam i widziałam normalnie głowke maleństwa...:)juz chyba niemogę sie doczekac i dlatego mi się to śni:)

jestem na etapie kupna laktatora...chciałabym aby pobudził mi laktację bo z niki miałam problemy z karmieniem i nie wiem moze laktator pomoze?
tak bardzo chcialabym karmić piersią...

nie wiem czy to tyko moje zdanie ale wydaje mi sie ze brzusio mam nizej..tzn ciągnie mnie strasznie w dół jak chodzę i sama juz nie wiem...wstawię pozniej zdjęcie w odpowiednim wątku to moze ocenicie same...:)

dobra lecę miłego dnia :*

ja też mam wrażneie że mam dziesiaj niżej brzuszek, i jakiś mniejszy.

Ja też ide zaraz wstawić pranie z pieluchami, potem musze isc po proszek, bo mąż mnie olał wczoraj i wolał mecze oglądać, prosze przeciez nie potrzebny, można jutro kupić, co równa się ryle że sama po niego musze iść :( i po połyn do płukania.

byłam już dzisiaj w glari za stanikiem pochodzić i nie dałam rady weszłam do 2 sklepów, i myślałąm że tam padne tak mi sie w głowie kręciło.

Witam. Byłam już z małym na dworku, musiałam zaliczyć bank i sklep bo proszek się skończył, Krystka nie wsadziłam do wózka tylko sobie chodził po sklepie ale był bardzo grzeczny i jeszcze powiedział dziękuje pani kasjerce:tak:. W dzwonił do mechanika odnośnie naszego auta i mechanik powiedział ,że nie da rady naprawić bo coś jest z elektroniką, więc dał tel do innego mechanika i w sobotę mój W ma zaprowadzić do niego, ciekawe czy on go naprawi i jaka kwota będzie za to.:baffled:
Cześć z rana :)
Dzisiaj ide do lekarza i może powie mi termin cesarki - strasznie się denerwuje.
Miłego dnia życze! :)
Powodzenia i daj znać po.:yes:
magda: Tulaski na poprawę humorku :tak:

Witam,

Aniawos pięknie sobie urządziłaś :-) bardzo mi się podoba :-)
Życzę, żeby jednak pogoda się poprawiła:-)

Katezb ja kupuję aventa, kiedyś u kogoś ściągałam i byłam zadowolona, miałam lovi i w sumie sprawdził się, ale aventa ściągał więcej, lepiej, szybciej :)

Asia* ja też musze staniki kupić, ze dwa do szpitala, później cycuchy się unormują, to kupię sobie lepszy jakiś, a na sam początek zwykły, bawełniany :-)

Ja jestem bardzo zabiegana ostatnio, dla Hani mam już wszystko poza pościelą i fotelikiem, ale to muszę poczekać, zeby kupić, pieniążki sie skończyły na razie :-( Dla siebie mam wszystko poza staniczkami...
Remont się jeszcze ciągnie, ostatnie rzeczy nam zostały, mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia skończymy :-)

Dziś mamy wizytę, jestem bardzo ciekawa co dr powie, o 16:15 się dowiem :-)
Mam nadzieję, ze do szpitala mnie nie położy...

Zaraz zjem, aż mi słabo z głodu się zrobiło i pójdę się wyszykować do lekarza, główkę musze też umyć, Adaś śpi, więc będzie chwila :-)
Ciocia kupiła mi dziś wrześniowy numer miesięcznika Dziecko :-) Wrześniowy numer... Wrześniowy... Niesamowite jak ten czas zleciał :-) :-) :-)

Miłego dnia życzę!! :-)

ja umyłam lodówkę szafki z remontowego kurzu w pokoju ale będe musiała to zrobić jeszcze kilka razy bo białe cały czas wyłazi... i powiem wam że trochę się zmęczyłam... jeszcze czeka mnie odkurzanie i mycie podług ale mam czas...

paula powodzenia na wizycie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry