Witam z rana

U nas od rana pada... Apropo parcia na pipke, to tego nie mam, ale za to pachwiny tak koszmarnie mnie bolą, że prawie nie moge chodzic
Anisen - współczuje teściowej...wiem dokładnie co przechodzisz, bo ja mam mame podobną. Tylko ja jej mówie wprost, zeby swoje pomysły zostawiła dla siebie

Ja w zeszłym roku dostałam różową czapeczke z falbanką i różowe rękawiczki dla Krystianka - witam w klubie
Bafinka - my w zeszłej ciąży dostaliśmy smoczki w prezencie, ale ja nie chciałam ich używać. Zmienilam zdanie w drugim tyg. jak dziecko plakało i płakało...dałam smoka i...cisza

Od tego momentu przestałam być przeciwniczką smoczków
Tofilesia - no wlasnie nic mi nie powiedzieli :/ Mam przyjść jeszcze raz we wtorek. Jestem zła, bo mój mąż musi wziąść specjalnie wolne, bo mam wejsc na oddział (a tam bez dzieci). Nie mam żadnego szpitala w zastępstwie

Ten byl 5 min. drogi samochodem, a następny najblizszy jest 1,5 godz. drogi, co wyklucza to, żeby mój mąż pomagał i mi i zajmował się synkiem w domu.
No, ale faktycznie powinnaś się cieszyć tym ostatnim miesiącem

Oj...dużo bym dała teraz za wolny dzień i za możliwość wyspania się

To co się czuje w pierwszej ciąży zdarza się tylko raz
misiako - ja tam mojego pierworodnego urodziłam w 42 tyg. i przestałam wierzyć w to, że mozna urodzić przed czasem

No ale wiadomo, ze u każdej z nas innaczej
Miłego dnia życze