Witam popoludniowo,
mambusia - jej...o tej godz. wstawać? Ja bym nie dawala rady :/
kasiula11 - napisz jak taki masaż wyglada i czy faktycznie odpręża
ellsi - na pewno wszystko bedzie ok

Jeszcze troche i sama zobaczysz
sawi - a chciałaś rodzić w Pruszkowie? Skąd wiesz, że 15 zaczyna sie remont?
aniawos - ze Ty masz siły na takie zakupy...ja sie ledwo poruszam
BigChild - gratuluje zakupów
Tofilesia - mam nadzieje, ze jednak wizyta u rodziców będzie ok. Powiedz, że nie możesz sie denerwować i żeby dali Ci spokój

Zawsze mozna wykorzystać tekst, że jak im tak zalerzy na tej szafie, to niech ją zasponsorują
mira1234 - szybko zleci ten miesiąc. Trzeba tylko patrzeć z perspektywy tyg, a nie dni, bo wtedy to dopiero zaczyna sie dlużyć
Biedrona Biodro - dostaje sie 100%
kasiula11 - zalerzy wszystko od dziecka - my mamy takiego łobuziaka, ze trudno go gdzieś zabrać, jak jest osrodek nie przystosowany do dzieci. Bylismy z nim w Grecji i jak lało i siedzieliśmy w pokoju, to była tragedia...Wiem, że są też dzieci spokojne, ale nasz wszędzie wejdzie, wszystko ściągnie, wszystko zauwarzy, a jak coś się nie pozwala, lub zabiera mu, to krzyk - trzeba go non stop pilnować...Zresztą sama zobaczysz jak bedzie u Ciebie
Najpierw troche pomarudze: Pachwiny i brzucho bolą - nie moge chodzic
Teraz się pochwale: w końcu mam umówioną cesarke!!!!

Na 13 września

Niestety w Warszawie, ale ciesze się, że już mam coś pewnego i nie musze się martwić, że przyjde calkowicie z ulicy. Ciekawe, czy wytrzymam do tego 39 tyg

Mam pytanko - jak u was z szyjką macicy? Bo lekarz w opisie napisał, że mam 2 cm - to chyba mało?
Edit: Zapomnialam sie przypomniec...poprosze o głosy
Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon