kasiula11
Fanka BB :)
Bluetooth spokojnie ja kiedyś miałam akupunkturę i to nie boli nic, przynajmniej ja tak to pamiętam tylko nieprzyjemne było wkłucie w mały palec, ale ja to jakieś wrażliwe palce mam, bo nawet krwii sobie z nich nie dam pobrać tylko z żyły:-)
Trixi szczęściaro trzymam kciuki, pamiętaj o zdjęciu córci:-) juz sie nie mogę doczekać, "naszego" pierwszego dzieciaczka
Ogólnie widzę wszystkie dziewczyny juz co raz mniej sił mają i leżenie to ulubiona nasza czynność się staje, ja przez ostatnie 2 dni byłam u rodziców, ale nie ma jak w domciu i wczoraj wróciliśmy i tez leżakuję, nawet dzisiaj obiadku nie gotowałam tylko wyskoczyliśmy do knajpki i dalej okupuję leżak:-) Mieliśmy plany na dzisiaj inne ale rano obudziła nas taka ulewa, że jednak zostaliśmy w domu, a teraz znowu upał ehh....
Misiako ja za spotkankiem jak najbardziej też jestem!!! a coś o tym mikroklimacie w Krakowie wiem...
Trixi szczęściaro trzymam kciuki, pamiętaj o zdjęciu córci:-) juz sie nie mogę doczekać, "naszego" pierwszego dzieciaczka
Ogólnie widzę wszystkie dziewczyny juz co raz mniej sił mają i leżenie to ulubiona nasza czynność się staje, ja przez ostatnie 2 dni byłam u rodziców, ale nie ma jak w domciu i wczoraj wróciliśmy i tez leżakuję, nawet dzisiaj obiadku nie gotowałam tylko wyskoczyliśmy do knajpki i dalej okupuję leżak:-) Mieliśmy plany na dzisiaj inne ale rano obudziła nas taka ulewa, że jednak zostaliśmy w domu, a teraz znowu upał ehh....
Misiako ja za spotkankiem jak najbardziej też jestem!!! a coś o tym mikroklimacie w Krakowie wiem...
Ostatnia edycja:

a maltretowala mnie dzis grzebieniem. Raz na jakis czas pozwalam jej sie pastwic nad moimi włosami i zaklada na nich chyba wszystkie gumki i spinki jakie mamy w domu
Strasznie ten czas leci!
, w Twoim mieście bywam często.
i to sama nie wiem o co
połowa dolnej wargi spuchnięta i aż ryczeć się chce. Byłam w aptece po jakiś krem na to świństwo a jutro przymusowa wizyta u gina :-(