reklama

wrzesień 2011

:-) sprzedaliśmy auto...w końcu..z jednej strony radocha, z drugiej smutno..teraz trzeba czegoś szukać. Jestem bez auta, jeszcze to do mnie nie dociera, pewnie dotrze jutro jak zachce mi się gdzieś pojechać:sorry:

Ja też cały dzień w domku, teraz tylko byliśmy u znajomych ulicę dalej, bo P chciał wypić drineczka za sprzedane autko..
trixi super, oby do środy..czekamy na wieści..
ewelinak odpoczywaj, żeby skurczybyki się nie powtarzały..
misiako ja też jeszcze 30 sierpnia planuję fryzjera, bo to akurat będzie 6tyg od farbowania, także odrosty już będą..a Ada musi ładną matkę zobaczyć;-) a nie z czarnymi odrostami,,

reklama
Ania ja mam to samo jak auto sprzedałam to się niby cieszyłam, ale tez szkoda mi było jakos się przywiązuję, ale jak jakaś nowa furka wpadnie Ci w ręce to już sama radość...

Igocencja miłą niespodzinkę zrobił mąż

Ja mam tez taki plan przed samym porodem full servise czyli fryzjer, manicure, pedicure i co jeszcze się da, wiadomo po urodzeniu przez chwilę zanim "rozpracuję " dziecko bedzie ciężko gdzieś wyskoczyć no i w szpitalu chcę się czuć komfortowo o ile się da....

Melduje sie po weekendzie kobitki:-)U nas był bardzo aktywny ale świetny i odzyskałam dobry humor:-)
Trixi Słońce POWODZENIA, z całych sił trzymam kciuki i nie mogę sie doczekać wieści:-)

Udanego dnia i dobrego samopoczucia.

Ania - szkoda faktycznie, fajny był :) ale kupicie nowy, może lepszy, wygodniejszy, przyzwyczaisz się :)

sińka - fajnie że weekend udany ;)

ja dziś do rodziców sie wybieram, zakupy, małe sprzątanie a wieczorem wpadną moje Dupska na ploteczki, być może ostatni raz przed porodem, dlatego może jakieś ciasto skombinuję... :tak: akurat S na wieczór idzie na dobę do pracy, też by sie ucieszył gdyby dostał kawałek :-D

miłego dnia wszystkim

WITAJCIE KOCHANE

trixi to juz jutro ten szczęśliwy dzień:) ale zazdroszczę:) oczywiście trzymam mocno kciuki i razem z innymi cioteczkami z bb forum czekam na wieści :)

ja po weekendzie jakos bez humoru...ciagle coś mnie tez pobolewa więc staram sie wylegiwać kiedy tylko mogę...
nawet niemam weny zeby cokolwiek pisać...może pozniej coś naskrobie:)

miłego dnia :*

Bry dziewczyny! :-)
Wpadam na chwile bo zaraz sniadanko i ruszamy z rodzinka w miasto :-)
trixi jeszcze ok.24 godziny i bedziesz mamusia! :-)
aniawos na pewno jakis fajny samochod w zamian bedziesz miala. My na szczescie do tej pory jak pozbywalismy sie samochodu to sie cieszylismy bo zawsze zmiana na lepszy model byla ale jakbysmy nasz obecny sprzedawali ( tzn samochod mojego M) to tez bysmy byli dlugo smutni z tego powodu.
miki dzieki ale ja nie mam az tyle ubranek. W sumie wyszly mi 2 prania i do tego jeszcze jedno musze zrobic poscieli, recznikow i pieluch wiec pewnie dlatego poszlo mi tak szybko :-D
ewelinak mam nadzieje ze sytuacja sie na dobre uspokoila i mala poczeka jeszcze przynajmniej 2 tygodnie.
U mnie dzisiaj slonecznie ale na szczescie nie upalnie, przynajmniej na razie.
Milego dnia Wam zycze kobitki i ladnej pogody!

A ja dzisiaj do fryzjera - i tak nie śpię od 5.30 i myślę - czy wysiedzę, bo pasemka na odrosty chcę zrobić, a to trochę trwa. Boję się tych dupowatych zawrotów głowy...
Wczoraj cały dzień bez jednego skurcza - no może z jednym, ale naprawdę jest ok. Chciałabym już mieć poród za sobą, ale powiem Wam, że jak miałam p[rzez te kilka dni tak regularne skurcze - trochę się przestraszyłam, że Malutka nie da sobie jeszcze rady po tej stronie brzuszka. I grzecznie posłuchała mamy :tak:;-)
Ciągle mysle o Trixi - o tym jak cc się uda, czy bidulka nie będzie się męczyć i nie mogę doczekać się pierwszego zdjęcia naszego pierwszego wrześniowego Maluszka. Mamy juz galerię urodzonych skarbów? Może warto już otworzyć taki wątek ze zdjęciami i gratulacjami. ?
Która miała termin cc zbliżony do Trixi? Meldować się - bo chyba tez już na dniach

Miłego dnia Wrześniówki :-)

Witam sie i ja

Trixi trzymamy kciuki i czekamy na wiesci :-)

U mnie jakos weny brak mam lekkiego stresa przed czwartkowa wizyta mierzenia brzucha, dobrze ze dzidziuch skacze w miare regularnie

Milego dzionka

Hej
Nie nie ma jeszcze wątku ze zdjęciami.
A mi się dziś śniło że na naszym wrześniowym wątku pojawiły się gratulacje nie dla Trixi że urodziła ale dla Dziuby :-D

A mi wczoraj synek tak szalał że miałam już naprawdę dość wieczorem.Jakiś boski przypływ energii miał,dobrze że w nocy mi nie szalał.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry