wrześniowa
Fanka BB :)
kasiu ja też myślę, że masz rację i asia i mira napisały dokładnie to co wszystkie mają na myśli 
Zrobiłam sobie zdjęcie brzusia i dopiero w taki sposób zauważyłam jak bardzo się obniżył
Fakt- czuję małego właściwie w samym kroczu ale jak się człowiek nie widzi obiektywnie jakiś czas to potem szok...a dzisiaj tak intensywnie gmera, że ledwo się ruszam, nawet takie króciutkie skurcze czuję, ech...pozazdrościłam Trixi to mam ;-)
Chciałam Was zapytać odnośnie ściskania brzucha po porodzie...mianowicie powiedziano mi,że powinnam sobie kupić jakiś pas ściągający albo majtki ściągające żeby uniknąć zwisającego brzuszka, żeby skóra nie pozostała naciągnięta... Używałyście czegoś takiego lub zamierzacie używać?

Zrobiłam sobie zdjęcie brzusia i dopiero w taki sposób zauważyłam jak bardzo się obniżył
Fakt- czuję małego właściwie w samym kroczu ale jak się człowiek nie widzi obiektywnie jakiś czas to potem szok...a dzisiaj tak intensywnie gmera, że ledwo się ruszam, nawet takie króciutkie skurcze czuję, ech...pozazdrościłam Trixi to mam ;-) Chciałam Was zapytać odnośnie ściskania brzucha po porodzie...mianowicie powiedziano mi,że powinnam sobie kupić jakiś pas ściągający albo majtki ściągające żeby uniknąć zwisającego brzuszka, żeby skóra nie pozostała naciągnięta... Używałyście czegoś takiego lub zamierzacie używać?

to mnie pocieszylas ze młody moze tak szybko nie zawita na swiecie. Tak to sobie tez tłumaczę, ze jak gin miałby jakies wątpliwości to chyba by mnie nie umawial co 3 tygodnie tylko częściej. Ale jednak to rozwarcie nie wróży chyba przekroczenia terminu. Mi sie marzy zeby dotrwac do 38t zeby młody nie miał problemów no i zeby sobie jeszcze tluszczyku nabrał.