reklama

wrzesień 2011

No i jest wyczekiwane pierwsze maleństwo na wrześniówkach :-) i to z samymi dobrymi informacjami- mała Anulka 10 punktów, mama mówi, że cc to pikuś i już pyta, która następna :-D Świetnie się czyta taką wiadomość!
Wiecie co dziewczyny, z tymi zdjęciami to ja też jestem jak najbardziej za umieszczaniem na grupie...

Ostatnia edycja:
reklama
mi sie wydaje że możemy dawać zdjęcia i tu i tu, same najlepiej wiemy czy chcemy jakieś zdjecia pokazac weszystkim czy tylko części.
I ja jestem za tym aby do grupy miały dostep tylko osoby często się udzielające, a nie taie co napiszą kilka postów.

mi sie wydaje że możemy dawać zdjęcia i tu i tu, same najlepiej wiemy czy chcemy jakieś zdjecia pokazac weszystkim czy tylko części.
I ja jestem za tym aby do grupy miały dostep tylko osoby często się udzielające, a nie taie co napiszą kilka postów.

Ja jestem tego samego zdania. Każda z nas moze sama decydować gdzie chce umieścić zdjęcie swojej pociechy.

Aniu gratuluję zakupu autka :tak:
Co do zdjęć to każda wstawi tam gdzie będzie uważała za stosowne.
A co do dostępu do grupy to niestety nie mogę sobie pozwolić na ciągłe siedzenie przy komputerze, a często gdy już usiądę to nie mogę nic napisać, bo mi któryś bąbel przerwie. Więc jeśli uznacie za słuszne, że za mało piszę i nie należy mi się dostęp to trudno. Ja myślę, że tu nie chodzi o to ile pisać, ale co pisać. Niestety nie każdy ma tyle czasu, żeby ze wszystkim się wyrabiać :no:

kasiu
masz racje ważne też co się pisze. nie każdy ma czas żeby pisać codziennie. Ale też nie o to chodzi żeby pisac co kolwiek aby tylko pisać. Ja mam wrażenie że już się na tyle znamy i wiemy kto powinnien mieć dostęp do grupy.
Tobie Kasiu jak najbardziej się dostęp do grupy należy. napisz może po pauli aby wysłałą do ciebie zaproszenie. Zobacz Profil: paula_zg - Forum BabyBoom

kacha_wawa jestem podobnego zdania jak Ty, nie każda znas ma tyle czsu by przebywac na forum codziennie. Ale myślę że dziewczynom chodziło o to by nie oglądały zdjęć osoby które są niewiadomo skąd, tzn nie z naszego forum, są ze świata i na nic im zdjęcia naszych maluchów. A dostęp do grupy chyba w większości każda z nas ma, chyba że chodzi o inną grupę?

Jeśli się mylę poprawcie mnie :)

Dziewczyny tak się boję, z kazdym dniem coraz bardziej :-( wszystko już gotowe i najgorsze to czekanie a tu jeszcze miesiąc. Chyba zwariuję.

Hej:-)

Ja dzis juz opadam z sił. Miałam dzis dzien odwiedzin i jestem zmęczona. W pracy byłam na chwile, bo żar leje sie z nieba. Poza tym młody tak napiera ze obawiam sie ze optymizm mojego gina ze zdarzy wrócić z urlopu tj 27.09 jest mocno przesadzony. Wydaje mi sie ze rozpakuje sie do 15.09. No cóż zobaczymy. Do tego mam parcie na żarcie a możliwości żołądka ograniczone i przeważnie wieczorem meczy mnie zgaga.

Miłego wieczoru:-)

Asiulka ja mam dostęp do grupy tylko tak jakoś mi się dziwnie zrobiło jak przeczytałam, że dostęp powinny mieć osoby, które się regularnie udzielają, bo niestety u mnie zdarzają się czasami przerwy :zawstydzona/y:
Wam się do porodów spieszy, a ja jak najdłużej chciałabym w dwupaku chodzić i pewnie po złości szybko się rozpakuję ;-) Przeraża mnie wizja trójki małolatów troszkę ;-)

reklama
kasiu
masz racje ważne też co się pisze. nie każdy ma czas żeby pisać codziennie. Ale też nie o to chodzi żeby pisac co kolwiek aby tylko pisać. Ja mam wrażenie że już się na tyle znamy i wiemy kto powinnien mieć dostęp do grupy.
Tobie Kasiu jak najbardziej się dostęp do grupy należy. napisz może po pauli aby wysłałą do ciebie zaproszenie. Zobacz Profil: paula_zg - Forum BabyBoom

i znów się z Toba zgadzam w 100 %

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry