reklama

wrzesień 2011

Anisen
łożko super, a gwiazdka widać że szczęsliwa. niech jej się dobrze śpi w nowym łóżeczku.

Ania
Gratuluje nowej fury, fajnie że się udało za pierwszym razem, bo jeżdzenie i szukanie to nic fajnego.
Pamiętam jak by kupowaliśmy auto w zeszłym roku to mam wrażenie że pół Polski za nim zjeżdziliśmy.

Paula
u nas króluje bajka Ciekawski George, mały może to ogladać w kółko, całymi dniami. A ja zasypiam przy tej bajce w 5 min. Ale wole już jak to ogląda niż Tomka, bo mnie ciarki przechodzą jak widzed te parowozy z ludzkimi twarzami i ludzi nieruszających się.

niemogę się doczekać wieści od Trixi ciekawe czy już po wszystkim i jak się czuje.

reklama
Gratulacje Trixi
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Aaaaaaaa i się zaczęło!!

TRIXI SERDECZNIE GRATULUJĘ!! :-)

Ależ się wzruszyłam :-) hihihi :-)

e: wybaczcie, nie mogłam się powstrzymać i bez uzgadniania założyłam nowy wątek :-)
Uważam, że powinien być bez komentarzy! :-)
Przepraszam ;-)
A wątek gratulacyjny musi być, a ten o wiadomościach ze szpitala powinien zostać niekomentowany :-) żeby później można było wszystko szybko znaleźć... :-)

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie,

Dawno mnie tu nie było ponieważ mialam remont ....same zdajecie sobie sprawę ile roboty przy tym jest.
Ciuszki dla maleństawa mam przygotowane ...torba się pakuje i czekam na znak od maluszka że to już:).

Mamy już pierwszego dzidziusia ... skromnie zaproponuje by utworzyć watek ze zdjęciami naszych maluszków poniewaz takiego jeszcze nie ma ...
Idę was nadrobić ... życzę miłego i udanego dnia.

I zaczęło się ... Huraaaa :-) Doczekałyśmy się pierwszego wrześniowego dzieciaczka aż mi się łezka zakręciła w oku.
Trixi zazdroszczę że możesz już przytulić swoją kruszynkę.

Paula wielkie dzięki za założenie osobnych wątków z gratulacjami i opowieściami z porodówek (miałam to właśnie zaproponować, ze już czas ), popieram też Patkę że przydał by się wątek ze zdjęciami gdyby któraś z mam chciała się pochwalić swoim dzięciątkiem.

igocencja szary metalic- prawdziwa kobieta z Ciebie, bo mnie też zawsze interesuje kolor;-)...mój ulubiony kolor:-) moja mama się śmieje, że wszystko mam szare..elewację na domku, sypialnię, salon, kafle na dole w domku, full ciuchów..to jeszcze doszło autko:-)
trixi zazdroszczę, że już po...
Ciekawe która następna??

Byłyśmy z Igą w mieście, porobiłyśmy małe zakupki..super mi się jeździ nowym autkiem..nie musiałam się przestawiać, bo wilekościowo to samo co miałam wcześniej..ale Ty dora rzeczywiście z tigry na scenica to trochę skok..:tak:
anisen ale masz śliczną córcię:-)
asia no super, że trafiliśmy tak blisko..120km od nas..bo weź tak całą PL jedź i jeszcze np. nie kup, bo coś tam...na szczęście nas ominęło..a ciekawski george to też bajka, którą moje dziecko bardzo lubi.

reklama
Dziękujemy :)

Aż sie poryczałam jak zobaczyłam wiadomośc od Trixi. Cudnie :)) Teraz czekamy na kolejne maluszki.

Moje dziecko je obiad i zaraz po idziemy na spacer :) wprawdzie nogi mi wchodzą do mniej szlachetnej części i plecy bolą jak sto piorunów ale nie mogę dziecka trzymać na taką pogodę w domu. Szkoda że nie mam tutaj nikogo kto by mógł choć na godzinkę wyjśc z Kingą a ja bym sie przespała. Ale za to wymyśliłam ze lecimy kupić Kini skarpetki i na lody na rynek ( więc mam taką motywacje że cho cho ). Jakby któraś była w Nowym Targu to polecam lody u Żarneckich ;) a potem kawę u mnie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry