reklama

wrzesień 2011

Witam. W końcu mi się udało napisać. Cały dzień byłam u mojej siostry, mój brzdąc się bawił się z jej córą. Ja właśnie podawałam do 3 miesiąca Wit K i Wit D do 13 miesiąca. A wczoraj spotkałam sąsiadkę która wypaliła tekst: ty jeszcze chodzisz? A ja jej na to: Jeszcze chodzę. Kurczę zaraz usnę nad klawiaturą więc zmykam spać. Jutro postaram się napisać jak oczywiście mój syn mi da.
Aniawos gratuluję zakupu auta:tak:
Wrzesniowa : Trzymam kciuki

reklama
Wrześniowa - no jak tam, mamy czekać na informację o rozpakowaniu? bebzonik - z etatu mam już chorobowe od jakiegoś czasu, ale robię jeszcze świadectwa energetyczne budynków tak na własny rachunek i jakoś teraz w sierpniu mi się telefony rozdzwoniły za tymi świadectwami, jak nigdy. Mój K zaspał dziś do pracy, więc w biegu robiłam mu śniadanko, skończył sie chleb więc jak pojadę do laboratorium oddać ten marker z wymazem z wczorajszej wizyty to muszę sobie coś kupić do jedzenia. Jeszcze chcę zaraz włączyć pranko bo pogoda zapowiada się ładna, a ja mam jeszcze 1 komplet pościeli dla Maleństwa do prania no i nasze ciuchy. Idę się zbierać bo juz głodna jestem a laboratorium chyba o 8 otwierają.

wrześniowa,

boszeeeee ! zaczeło się na dobre ! ciekawe co u Ciebie ? i czy mąz piżamkę znalazł :szok::szok:
czekam z nieierpliwościa na wiadomość !
trzymaj się ciepło i dzielnie !

Ale numer :-)

Wrześniowa!! :-) Trzymamy wszystkie mocno kciuki!! :-)
Chyba można powiedzieć, że się na dobre zaczęło ;-)

Napisałam Wrześniowej smsa :-) czekam na odpowiedź :-) jak dostanę dam od razu znać :-)

Kacha pamiętam jak to było :-) a Jessica w końcu tuż przed końcem stycznia się pojawiła, zupełnie niespodziewanie... ;-)
Haha, ale numer :-) wszystko pamiętam, a to było tak można by powiedzieć dawno temu ;-)

Misiako, pewnie, niech uczą się pracować bez Ciebie, w końcu jak Leoś się urodzi, to pracować nie będziesz, niech więc trenują ;-)
Co do dostępu do wątku zamkniętego uważam jak Ty, będziemy robić głosowanie jak ktoś będzie chciał dostęp :-)

Ewelinak1 ja też czekam aż Ewel nam coś więcej o obie powie :-)

Dziewczyny czy u Was też jest taka masakra z komarami? U mnie jakieś wściekłe latają!! ;/ jestem cała pogryziona! Nawet na spacer nie ma jak iść, bo 10 to non stop siedzi na nas!! KOSZMAR!! ;/
Nie śpię od 3, bo wszystko swędziało :-( i do tego latały, a co zapalaliśmy światło, to uciekały...;/

Adasia też zbudziły przed 6 :-(

Na 11 mamy być w szpitalu, będą mnie oglądać :-) doczekać się nie mogę, a jednocześnie się denerwuję :-) mój dr będzie za 10 dni, mam nadzieję, że zdąży... :-) i że sobie odpocznie też jak należy ;-)

Ajjj! Wrześniowa mi w głowie siedzi :-) aż uśmiecham się sama do siebie ;-)

Miłego dnia Wam zyczę!! :-)

:szok: Normalnie w szoku jestem :szok:Wstaję, a tu proszę takie wieści !!
Wrzesniowa trzymam kciuki i czekamy na wieści !!

Ja o 5 skapitulowałam i wstałam :wściekła/y: zgaga mnie pokonała :wściekła/y: cała noc nie przespana , nawet mleko nie pomogło ,ale cóż sama jestem sobie winna. Wczoraj wychodząc od ginki przechodziłam koło pizzerii, tak pięknie zapachaniało , było po mnie :-) Wróciłam do domu i wyciagnęłam T. na pizzę ,bo tak mi się chciało. A nie cały miesiąc temu jak byliśmy to mówiłam że to moja ostatnia, to ta była napewno !!!!!! Nigdy więcej, takiej zgagi to ja już dawno nie miałam :wściekła/y:
Wyturlałam się o 5 z łóżka ,poprasowałam , pozmywałam i chyba zaraz pójdę spać :-p

Paula też zauważyłam że ostanio komarzyska się pokazały, a nie było ich dotąd, ja mam siatki wszędzie założone w oknach ale i tak czasem jakiś wleci. To wina pewnie pogody wilgotno teraz ciepło to się wylęgły zarazy.

jejkuuuuu ale waidomość z samego rana wrzesniowa trzymaj się dziewczyno, ojjj...gorący okres przed nami :-) ale jestem ciekawa jak tam sytuacja się rozwineła, mam nadzieję zę szybko się odezwie

paula do mnie jeszcze komary nie doleciały, ale wiem że w okolicach Krk juz jest z nimi masakra

Igocencja znam ten ból i zgagę, ale mam teraz plan jakoś specjalnie sobie nie żałować i na pewno tez przed porodem na pizzę wyskoczymy, bo jak będziemy karmić to tylko smakiem się obejdziemy

reklama
Powitać :-)
wrześniowa trzymam kciuki :-)
Paula powodzenia w szpitalu :-) Trzymam kciuki :-) a na komary polecam Raid do kontaktu z płynem, jest naprawdę skuteczny
Igocencja współczuję zgagi- znam ten palący ból, ale tym samym narobiłaś mi ochoty na pizze :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry