Ale numer :-)
Wrześniowa!! :-) Trzymamy wszystkie mocno kciuki!! :-)
Chyba można powiedzieć, że się na dobre zaczęło ;-)
Napisałam Wrześniowej smsa :-) czekam na odpowiedź :-) jak dostanę dam od razu znać :-)
Kacha pamiętam jak to było :-) a Jessica w końcu tuż przed końcem stycznia się pojawiła, zupełnie niespodziewanie... ;-)
Haha, ale numer :-) wszystko pamiętam, a to było tak można by powiedzieć dawno temu ;-)
Misiako, pewnie, niech uczą się pracować bez Ciebie, w końcu jak Leoś się urodzi, to pracować nie będziesz, niech więc trenują ;-)
Co do dostępu do wątku zamkniętego uważam jak Ty, będziemy robić głosowanie jak ktoś będzie chciał dostęp :-)
Ewelinak1 ja też czekam aż Ewel nam coś więcej o obie powie :-)
Dziewczyny czy u Was też jest taka masakra z komarami? U mnie jakieś wściekłe latają!! ;/ jestem cała pogryziona! Nawet na spacer nie ma jak iść, bo 10 to non stop siedzi na nas!! KOSZMAR!! ;/
Nie śpię od 3, bo wszystko swędziało :-( i do tego latały, a co zapalaliśmy światło, to uciekały...;/
Adasia też zbudziły przed 6 :-(
Na 11 mamy być w szpitalu, będą mnie oglądać :-) doczekać się nie mogę, a jednocześnie się denerwuję :-) mój dr będzie za 10 dni, mam nadzieję, że zdąży... :-) i że sobie odpocznie też jak należy ;-)
Ajjj! Wrześniowa mi w głowie siedzi :-) aż uśmiecham się sama do siebie ;-)
Miłego dnia Wam zyczę!! :-)