BigChild
Fanka BB :)
Dziewczyny ale newsy z rana! Trixi rozpoczela rozpakowywanie, teraz kazda powinna codziennie sie rozpakowywac
Wrzesniowa wziela przyklad
Cudownie. Wreszcie adrenalinka u nas 
U mnie ok, mecza mnie rozne skurcze, sama nie wiem co to, ide dzis do gina to zapytam, do tego swedzi mnie bardzo brzuch, wyszly jakies krostki, tez o nie zapytam bo sie zmartwilam.
JEdna samotna noc za mna, ciezka bo sie budzilam co 2 godziny, wiecie tak sie slabo spalo samej, choc nie powiem cisza byla bloga
U mnie ok, mecza mnie rozne skurcze, sama nie wiem co to, ide dzis do gina to zapytam, do tego swedzi mnie bardzo brzuch, wyszly jakies krostki, tez o nie zapytam bo sie zmartwilam.
JEdna samotna noc za mna, ciezka bo sie budzilam co 2 godziny, wiecie tak sie slabo spalo samej, choc nie powiem cisza byla bloga

Ależ to szybko poszło. Teraz to już się serio zaczynam bać, bo jak widać w każdej chwili może się już zacząć. No ja liczę na co najmniej 2-3 tyg, ale panika mnie ogarnia, bo w sumie jeszcze gotowi nie jesteśmy z przygotowaniami. Przyspieszyć trzeba konkretnie. Jutro jedziemy po łóżeczko w końcu.
Mamy w pokoju siatkę, ale chyba jakoś się przedostają z innych otworów, nie wiem. Może raida kupić trzeba, takie do kontaktu są, ale nie wiem czy działają.
Ponoc to jest wina wody odkladajacej sie w dloniach i dlatego trzeba duzo pic i sie ruszac...