Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i zapewne się okaże że nie będę mogła wtedy jeść
.
. Cały czas kobiety próbują go swatać i się z niego śmieją że przyjdzie na niego pora (a on kamienna mina). Może lepiej że nic nie wiedzą bo by mu zawracały gitarę - niektóre to straszne plotkary. Jestem ciekawa co będzie jak przyjdzie po urlop okolicznościowy - chyba wszystkie padną trupem bo jak mogły nie wiedzieć o czymś TAKIM
.

U mnie ciężka noc, dało się we znaki zmęczenie...od porodu się człowiek nie wyspał przecież i nie wiadomo kiedy to nastąpi
Powiem Wam, że nie zdawałam sobie sprawy iż karmienie piersią to taka sztuka
hmmm ciekawe jak to bedzie u mnie
Duzo sily Ci zycze, teraz to juz bedzie tylko lepiej :-)
Wstałam po 6 na siusiu, położyłam się i już nie mogłam zasnąć, więc gazetka i sobie czytałam, po pewnym czasie naszły mnie skurcze takie 4-5 jeden po drugim, ale tak diabelnie bolały, że myślałam, że w tym łóżku urodzę od razu...Pooddychałam, uspokoiłam się - przeszło...ale to zdarzenie coraz bardziej mi uświadomiło, że nie dotrwam do terminu, chyba, że będę się tak kulała jeszcze te 4 tygodnie, bo od dzisiaj wg lekarki zaczynamy 36 tydzień...Coraz częściej mam takie "jazdy" jak dzisiaj rano, tyle, że to kilka skurczy i odpuszcza, nie, że co jakiś odstęp czasu...W sumie to już bym chciała, byle dotrwać jeszcze tydzień, co Malutka byłaby donoszona..