reklama

wrzesień 2011

reklama
misiako w ciąży chyba nie ma co, moja laryngolog mówiła, ze w ciąży słuch może się pogorszyć.Mi się zatykają uszy, byłam na początku, to kazała przyjść już po porodzie i tak zrobię, bo na razie wyniki mogą być zakłamane.
ola, anisen najlepszego z okazji rocznicy..

Idę spać, dobranoc.

Oj, człowiek wyjedzie na tydzień a tu już 3 rozpakowane. Trochę zazdroszczę. Chciałabym już przytulić swoją Juleczkę. Jeszcze trochę trzeba poczekać.

Trochę wypoczęłam. Tydzień na wsi dobrze mi zrobił. I byłoby jeszcze lepiej gdyby nie te komary. Przez całe lato nie pogryzło mnie w domu tyle komarów co tam przez jeden dzień. Nawet ta siedmiogodzinna podróż wogóle nie dała mi się we znaki. Oprócz spuchniętych stóp nic mi nie dolegało. Byłam pozytywnie zdziwiona.

Nie dałam rady przeczytać wszystkich zaległości. Jutro dokończę, bo dziś jakoś oczy mi się kleją. A jutro przed 7:00 pobudka, bo dziś zaczęli ocieplać nam blok i od rana hałasy za oknem. Żeby pogoda im dopisała i skończyli to jak najszybciej.
A apropo pogody to dziś u nas spadł grad wielkości piłek pingpongowych. Obawiałam się o auta, bo mogło to wyrządzić niezłe szkody, ale na szczęście nic się nie stało. Ale wiem, że w innej dzielnicy miasta powybijało szyby w samochodach, nie wsponę o poniszczonej karoserii.

Kolorowych snów mamuśki :) Dobranoc.

Bry dziewczyny!
Ola wedlug mnie powinniscie jak najszybciej sie na cos zdecydowac bo dla mlodej rodziny i dla dziecka to nie jest dobrze gdy rodzina w komplecie jest rzadko. Wiem ze to na pewno bedzie dla Ciebie trudny krok ale jestem przekonana ze sie oplaci. Ja tez rzucilam wszystko i przyjechalam do Berlina, bez znajomosci jezyka i w wielkiej niepewnosci co bedzie dalej a do dzisiaj nie zaluje tego kroku i chyba bym sobie cale zycie tego nie darowala jesli bym sie na to nie zdecydowala te 5 lat temu. Mysle ze teraz jak bedziesz na macierzynskim to mozesz po prostu sprobowac, jak to jest, zyc tam cala rodzina i zobaczycie co i jak :-) Holandia nie lezy na koncu swiata :-)
bafinka oj czyzbys sie szykowala rozpakowac przed terminem? :-D
ewelinak fajnie ze anestezjolog okazal sie normalny. W ogole widze ze w samym szpitalu to raczej dobra opieke bedziesz miala bo wtedy jak sie Zosia nie ruszala to z tego co pamietam tez Cie milo i kompetentnie przyjeli.
misiako ja bym na Twoim miejscu z tymi wszystkimi badaniami poczekala do pologu. Teraz siada nam doslownie wszystko i mi tez do tej pory kazdy lekarz mowil tylko, prosze przyjsc po porodzie, wtedy zobaczymy....
U mnie jak widac, kolejna bezsenna noc. Obudzilam sie na sikanie i koniec spania :wściekła/y:Strasznie dretwieja mi palce w prawej rece. Taki bol ze pisze teraz jednym palcem i do tego nic oprocz mrowienia nie czuje :baffled: Nic mnie obecnie tak nie dobija jak te zdretwiale rece i ten bol....zobaczymy co na to dzisiaj na wizycie ginka powie. Niestety dopiero mam na 19ta wiec caly dzien przede mna. Ide sie walnac jeszcze do lozka moze uda mi sie zasnac na jakies 2 godzinki. Zobaczymy....
Slodkich snow kobialki!

Bluetooth,
skoro tak Cię boli to zrób to co Tofilesia i ja. Usztywnij rękę, naprawdę pomaga. Ja dziś miałam drugą fajniejszą noc. Przynajmniej spróbuj a nóz pomoże.

Witam Kochane :-) Jak z zegarkiem w ręku - 5.30 tutejszego czasu - na nogach. A przecież mogłabym spać...
Misiako - po pierwszej ciazy iałam takie szumy w uszach - okropność. Strasznie dokuczliwe i nieprzyjemne - współczuję. Minęło po kilku miesiącach. Do tego było jeszcze takie dziwne pykanie - nie wiem jak to nazwać. Ale tak naprawdę nie stwierdzono nic - i samo minęło.
Dziwne rzeczy dzieją się w organizmach kobiet w ciąży - niestety...

Bluetooth - własnie kilka osób mi mówiło, że opieka okołociążowa - straszna, ale już w samym szpitalu i w trakcie porodu - bardzo dobra. Więc tego się trzymam i idę rodzić z takim nastawieniem. :tak:

U mnie pogoda cały czas taka sama - około 20 stopni - tylko słońca więcej, więc całkiem przyjemnie. Zamówiłam bilety dla chłopców na tą niedzielę - do szkoły idą 5 wrzesnia - będa mieli jeszcze tydzień wolnego w domu. Baaaardzo się cieszę.
Udanego dnia - bez upałów - życzę :tak:

Witam mamusie,
wczoraj za namową siostry wysłałam zdjęcie na konkurs, bardzo bym chciała wygrać aparat zanim urodzi się nasz synek,
chciałam was prosić o głos na zdjęcie - nie trzeba być zalogowanym.

Aktualne zdjęcie: Bezinteresowna psia miłość. Miłość

Z góry dziękuję
wink2.gif

Witam porannie

Zbieram się do sklepu zanim upały nastaną, potem to nosa nie wytknę, chyba że na balkon. Noc minęła spokojnie, ale od rana coś mnie brzuchol pobolewa u dołu i kości łonowe, chodzę jak kaleka :-pWczoraj czekając na T. aż wyjdzie z pracy, pochodziłam po Galerii, aż żal ściskał bo nic kupić nie mogłam :-(za to mąż skorzystał koszul mu nakupowałam , ja sobie odbiję jesienią a co !!

Pozdrawiam

reklama
Witam:)

Igocencja znam ten ból i cholera mnie bierze jak widzę te wszystkie fajne ciuszki w sklepach, a tu człowiek wygląda jak słoń, ale tez mam taki plan żeby sobie oddbić wszytsko na jesień

Dziewczyny współczuję tych bóli rak, mi też czasami drętwieją ale to na moment tylko, coś ostatnio mi się strasznie nos przytyka nie mam kataru, ale nos zatkany...gdzies to czytałam ze przez chormony. Tak więc u mnie nie jest źle, żadnych bóli nie mam, tylko dopadło mnie jakieś mega zmęczenie no i spanie mam takie że śpię po 10 godz. w nocy jak zabita, a wstaje rano juz na siłę, bo do 12 bym mogła spać....jak nigdy w życiu, ale w sumie wolę to niż bezsenność

Dzisiaj upałów chyba ciąg dalszy, chociaż na razie jaiś wiaterek wieje i nie jest tak duszno jak wczoraj

Ciekawe jak tam Bafinka i Karola??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry