Bry dziewczyny!
Ola wedlug mnie powinniscie jak najszybciej sie na cos zdecydowac bo dla mlodej rodziny i dla dziecka to nie jest dobrze gdy rodzina w komplecie jest rzadko. Wiem ze to na pewno bedzie dla Ciebie trudny krok ale jestem przekonana ze sie oplaci. Ja tez rzucilam wszystko i przyjechalam do Berlina, bez znajomosci jezyka i w wielkiej niepewnosci co bedzie dalej a do dzisiaj nie zaluje tego kroku i chyba bym sobie cale zycie tego nie darowala jesli bym sie na to nie zdecydowala te 5 lat temu. Mysle ze teraz jak bedziesz na macierzynskim to mozesz po prostu sprobowac, jak to jest, zyc tam cala rodzina i zobaczycie co i jak :-) Holandia nie lezy na koncu swiata :-)
bafinka oj czyzbys sie szykowala rozpakowac przed terminem?
ewelinak fajnie ze anestezjolog okazal sie normalny. W ogole widze ze w samym szpitalu to raczej dobra opieke bedziesz miala bo wtedy jak sie Zosia nie ruszala to z tego co pamietam tez Cie milo i kompetentnie przyjeli.
misiako ja bym na Twoim miejscu z tymi wszystkimi badaniami poczekala do pologu. Teraz siada nam doslownie wszystko i mi tez do tej pory kazdy lekarz mowil tylko, prosze przyjsc po porodzie, wtedy zobaczymy....
U mnie jak widac, kolejna bezsenna noc. Obudzilam sie na sikanie i koniec spania

Strasznie dretwieja mi palce w prawej rece. Taki bol ze pisze teraz jednym palcem i do tego nic oprocz mrowienia nie czuje

Nic mnie obecnie tak nie dobija jak te zdretwiale rece i ten bol....zobaczymy co na to dzisiaj na wizycie ginka powie. Niestety dopiero mam na 19ta wiec caly dzien przede mna. Ide sie walnac jeszcze do lozka moze uda mi sie zasnac na jakies 2 godzinki. Zobaczymy....
Slodkich snow kobialki!