reklama

wrzesień 2011

bluetooth
chodzilo mi bardziej o 2 wątki ze zdjeciami, jeden bez komantarzy drugi z komantarzami. Tak na innych miesiącach dziewczyny często mają.
Z tego co patrzyłam to najwięcej jest dodawanych fotek i tak w tych wątkach z komantarzami, bo jak już ktoś wstawia fotke tochce usłyszeć coś na jej temat :)
A wątek z rozpakowanymi mamusiamito osobna sprawa, powstawiałam tam fotki ani i wojtusia.

reklama
witam wtorkowo

ja po zeszłotygodniowych skurczach siedzę w domu kolejny dzień i umieram z nudów, nawet na zakupy nie wychodzę, bo później mam powrót na 3 piętro i wolę nie ryzykować, ale dzisiaj wieczorem na ćwiczenia do szkoły rodzenia idę, więc troche rozrywki

po nocach nie śpię prawie w ogóle
zrobiłam badanie na paciorkowca i wszystko super

a duszno u nas tak strasznie, że można paść

Ola jesli sie tam dobrze czujesz to ja bym na Twoim miejscu zostala tam z mala. O innym podejsciu do zycia i sposobie zycia nie bede pisala bo sama to juz wspomnialas. Znam natomiast pary gdzie urodzenie dziecka w takiej sytuacji jak Wasza czyli zycie na odleglosc sporodowalo duzy kryzys i frustracje obojga rodzicow. Wiadomo ze to indywidualna sprawa kazdej pary ale nikt mi nie wytlumaczy ze nie jest to bolesne jak o kolejnych postepach w rozwoju swojego dziecka dowiadujesz sie przez telefon a ono placze na Twoj widok jak przyjezdzasz bo praktycznie Cie za dobrze nie zna. Dla dziecka najwazniejsze w budowaniu wiezi z rodzicami sa wlasnie te pierwsze miesiace czy nawet 2 lata jego zycia. To takie moje skromne zdanie na ten temat ale oczywiscie kazdy musi wiedziec sam co dla niego i jego rodziny jest najlepsze.
asia aha, dzieki za wyjasnienie, teraz rozumiem :-)

Ola ja też ci radzę spróbować tam się przeprowadzić. Nie wyobrażam sobie Twojego żeby chciał się dowiadywać o postępach Maleństwa z telefonów czy ze skypa. Ja jestem przeciwniczką związków na odległość - wiem że dużo par jakoś sobie radzi ale też wiele się rozpada. Pomyśl że może on przegapić pierwszy uśmiech, pierwsze minki, pierwsze gaworzenie itp

Bluetooth już posiałam. Do normalnej skrzynki na balkonie więc dużo miejsca nie jest potrzebne. Niby pierwszy zbiór za trzy tygodnie. To jakby się przeprowadzała do M to i skrzynki nie mogę zapomnieć :-D Rukola niby jest mało wymagająca - okaże się co wyjdzie. Sprawdzałam na necie i niby można jeść w trakcie karmienia więc jakieś pocieszenie. I jest bogata w żelazo więc chyba stąd mam na nią parcie (jak byłam w Niemczech i pracowałam w pizzerii to jakoś nie przepadałam za nią a było jej pod dostatkiem).

Właśnie kończę śniadanie i zabieram się za picie (tak z 4 litry to może dziś dam radę). Najgorsze że jak się dużo pije to i często do toalety biega. Trochę się boję dzisiejszej nocy.

wrześniowa ty to już przynajmniej będziesz miała obcykane początki kiedy my zaczniemy się rozpakowywać.

Jakoś ciągle do mnie nie dociera że za niedługo będę odpowiedzialna o taką Kruszynkę. Niekiedy zastanawiam się czy się nie obudzę i to wszystko nie okaże się tylko snem. Ale przecież w śnie nie ma kopniaczków :-D

babzonik chyba dobrze zrobiłaś z tym szorowaniem płytek, bo zdecydownie teraz w łazience najchłodniej:-) a ten widok taty i synka w szpitalu to rozczulający musiał być...

asia u mnie znajomi tak robili, ze niby dzidziuś ze szpitala przynosił prezent dla strszego, ale to pewnie zależy od dziecka, bo ich to taki mały zazdrośnik

a tak sobie pomyslałam z o tych kwiatach, to tak na prawdę jest w szpitalu ze tatusiowie z bukietami przychodzą?? czy tylko tak w filmach??

U nas jest tak, że kwiaty przynosi się w dniu wyjścia lub daje się w domu, ja mojemu W zastrzegłam, że żadnych kwiatów nie chce. Jestem zdania że kobieta powinna dostać coś od męza/partnera co będzie pamiątką, ja sobie wymyśiłam bransoletke LILOU z wygrawerowanym imieniem małego i datą. Kwiaty zwiędną i ich nie będzie, a bransoletka w sam raz, zawsze na nią chorowałam, niby nie droga bo ok 150 zł ale człowiek liczy każdą złotówkę, więc teraz jest okazja. :)

Co do odwiedzin . . . hm... moja mama będzie praktycznie od początku przez 2 tyg. tak chce mój W, będzie czuł się spokojniejszy, on jedynak, a moja mam 6 dzieci wychowała. A że mieszka prawie 300 km od nas, więc wykorzysta urlop i pomoże. :)

Anisen - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU! Przede wszystkim zrozumienia i wspólnej miłości!
P.S. Ja dzisiaj też mam rocznicę;-)) co prawda dopiero 2-gą;-), a już spędzaną osobno;-(

Wszystkiego najlepszego :)

chce ale isę boje.. zresztą nie wiedziałam ze to tak szybko zadziała mąz teraz jest w pracy wiec to nie odpowiedni moment:)

ja to nazbierałam liści malin na działce ususzyłam i gotuje teraz 4 łyżki w 0,5 l wody i pije nie za dobre w smaku więc dodaje herbatkę malinową... szukałam gotowej w sklepie ale wszystkie są z owoców a nie z lisci wiec sama wymyśliłam taki sposób

O co chodzi z tymi MALINAMI :confused:

jejku ania nawet nie wiesz jak ja zazdroszcze tej plaży, ale bym sobie posiedziałą i popatrzyła na morze.

u nas pewnie znowu skwar nie do wytrzymania, lece zaraz do sklepu puki da się wytrzymać.

JEŚLI CHODZI O WĄTEK ZE ZDJĘCIAMI, TO ZROBIŁĄM ANKIETE, NA WYNIKI CZEKAM DO JUTRA I ZROBIE PORZĄDEK Z TYM WĄTKIEM.

Gdzie ta ankieta, patrzę, szukam i znaleźć nie mogę, ale łazja ze mnie :(

Ostatnia edycja:
Cześc dziewczyny.

chciałam tylko powiedzieć, że jade do szpitala.
Z maluszkiem jest cos niepokojacego więc mnie lakarka zostawia na kilka dni.
Trzymajcie za nas kciuki bo ja umieram ze strachu o dzidziola.

Miłego dnia

Ola Wszystkiego naj naj i żeby kolejne rocznice były już razem we troje a moze nawet w większym gronie :) Cudnych małżeńskich dni i nocy, szalonych chwil jak również spokojnego życia codziennego :)

dziękujemy za życzenia :*

jestem padnieta bo Kinga nam wyprawiła istny sajgon w nocy :( zero spania od 3 w nocy, tylko ryk albo zabawa. A dziś znów wyjazd do Krakowa bo jutro ktg raniutko. No i czekam na powrót mojego gina z urlopu. Jak mały wytrwa do 30 sierpnia a to tylko 7 dni to on już będzie w szpitalu i będę mogła sie z nim umawiać na poród. Teraz już sama nie iwem co bym chciała. Dogódź tu kobicie w ciązy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry