asia*
Fanka BB :)
Patka
trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze.
ellsi
ja robiłam juz 2 podejścia do rukoli i za każdym razem wybijała mi w kwiat i była paskudna
ale chyba za mało jej uwagi poświęcałąm. Zresztą ze mnie taki ogrodnik że szkoda gadać. W tym roku z działki nic nie zebraliśmi,, ani wiśni, ani pożeczek aż wstyd. Ale nikomu się nie chciało jechać i coś porobić
Dzieswczyny jak zamotałam z tą ankietą to sorry
ja jakaś nie kumata dzisiaj jestem. nie wiem co się dzieje, ale nawet zdania sklecić nie moge żebby miało sens.
dostałam dzisiaj wiadomość że w czwartek przyjadą montować szafe. ciesze się bo bałam się że dopiero we wrześniu tozrobią, a ja mam większość rzeczy u rodziców. Trzeba to przynieść, rozpakować, wyprać. Ciężkie dni przedemną. Ale będzie przynajmniej gotowe przed wrzesniem.
trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze.
ellsi
ja robiłam juz 2 podejścia do rukoli i za każdym razem wybijała mi w kwiat i była paskudna
Dzieswczyny jak zamotałam z tą ankietą to sorry
dostałam dzisiaj wiadomość że w czwartek przyjadą montować szafe. ciesze się bo bałam się że dopiero we wrześniu tozrobią, a ja mam większość rzeczy u rodziców. Trzeba to przynieść, rozpakować, wyprać. Ciężkie dni przedemną. Ale będzie przynajmniej gotowe przed wrzesniem.
wszystko i wszyscy doprowadzaja mnie do szalu.
i bede zaraz go studiować ;-)