Patka-mamą
Początkująca w BB
Witam dziewczyny.
Dzisiaj wróciliśmy nadal w dwupaku.
Dziękuje za zaciśnięte kciukasy bo pomogło
.
Dla wyjaśnienia co się stało i dlaczego wylądowałam w szpitalu.
W środę 17,08 byłam na kontroli u ginki i wyszło na ktg, że mały ma szybkie bicie serduszka które sie utrzymuje mare min i może to miec wpływ na przepływy pępowiniowe.
Dostałam na wtorek 23,08 skierowanko na badania na posiew które zrobić trzeba przed porodem. No i poszłam spokojna jak puls nieboszczyka i w trakcie robienia UGS wyszłedł znów problem z przepływami... Moja ginka mówi że musze zostac w szpitalu na obserwacji i tak zostaliśmy na dwudiowej obserwacji.
Lekarka zadecydowała że musimy zrobić cc i jestesmy umówieni na 11.08 i bedzie dzidziol z nami.
Ide was nadrobic bo nawet nie wiem czy jest nas wiecej.
Jeszcze raz dziękuję za dobre fluidy.
Dzisiaj wróciliśmy nadal w dwupaku.
Dziękuje za zaciśnięte kciukasy bo pomogło
.Dla wyjaśnienia co się stało i dlaczego wylądowałam w szpitalu.
W środę 17,08 byłam na kontroli u ginki i wyszło na ktg, że mały ma szybkie bicie serduszka które sie utrzymuje mare min i może to miec wpływ na przepływy pępowiniowe.
Dostałam na wtorek 23,08 skierowanko na badania na posiew które zrobić trzeba przed porodem. No i poszłam spokojna jak puls nieboszczyka i w trakcie robienia UGS wyszłedł znów problem z przepływami... Moja ginka mówi że musze zostac w szpitalu na obserwacji i tak zostaliśmy na dwudiowej obserwacji.
Lekarka zadecydowała że musimy zrobić cc i jestesmy umówieni na 11.08 i bedzie dzidziol z nami.
Ide was nadrobic bo nawet nie wiem czy jest nas wiecej.
Jeszcze raz dziękuję za dobre fluidy.

także wole sie trzymać z daleka od nich. Ale martwi mnie własnie to ze ginka mojego moze nie byc w czasie jak bede rodzic a zawsze to jakaś znajoma twarz w szpitalu. No cóż z nim lub bez niego urodzić musze.