Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet mój piesek leży jak wrak pod stołem.
Mam taka propozycje, zeby moze w watku Wiadomosci ze szpitala Zrobic na samej gorze liste ktora kiedy ma cc. Bedziemy wtedy na biezaco wiedzialy jakie atrakcje nas czekaja zamiast co drugi dzien pytac na ogolnym ktora nastepnaCo Wy na to?
Mam taka propozycje, zeby moze w watku Wiadomosci ze szpitala Zrobic na samej gorze liste ktora kiedy ma cc. Bedziemy wtedy na biezaco wiedzialy jakie atrakcje nas czekaja zamiast co drugi dzien pytac na ogolnym ktora nastepnaCo Wy na to?
Dzieki asia moze mi bylo latwiej bo od dziecka bylismy traktowani w ten sposob wiec nie mialam z nia takiej wiezi jak np. z moim Tata ale fakt jeszcze dlugo mialam wyrzuty sumienia na zasadzie, ze to przeciez moja matka.....ale dla mnie to oznacza tylko ze mnie urodzila i cale zycie nekala bo nic innego w zyciu mi nie dala.Bluetooth
gratuluje odwagi. Ja z moją mamą jużnei daje rady, manipulantka cholernawszystko zeby tylko mi życie zepsuć i pokazać że to ona miałą racje, a to wszyskto pod przykrywką matczynej miłości. wg niej to powinnam za nią chodzić i po rękach całowiać że dzieki niej to mam niewiadomo co. Ryczeć mi się chce jak myśle jak ona mnie traktuje i że daje się w to wmanipulować bo sbie myśle że, przecież to nie może być prawdaże tak ludzi się nie traktuje. A potem wychodzi co wychodzi. Często żałuje że nie mam na tyle odwagi żeby zrobić jakiś radykalny krok i się od niej uwolnić. A ja ciągle sobie tłumacze w głowie że to przecież moja mama że jej cięzko itd itp.
nie, przeraża mnie myśl o wbijaniu igły w kręgosłup...Kachasek, a co zzo takie straszne ze juz nie chcesz z nim rodzic?