Igocencja
Fanka BB :)
uffffff jak gorąco ... padłam i obudziałam się cała spocona taki skwar.
Widzę że grafik rozpisany na przyszły tydzień, oj będzie się działo. Bluetooth jestem za .
bebzonik 2 ciasta?!! wow podziwiam, choć nie powiem zjadłabym kawałek, zobaczę jak jutro będę miała wenę to też jakieś upiekę :-)
Widzę że grafik rozpisany na przyszły tydzień, oj będzie się działo. Bluetooth jestem za .
bebzonik 2 ciasta?!! wow podziwiam, choć nie powiem zjadłabym kawałek, zobaczę jak jutro będę miała wenę to też jakieś upiekę :-)
Najlepsze że od 3 lat mam karę coś koło 100 zł w bibliotece miejskiej we wrocławiu (nie naliczają się odsetki bo pytałam) z winy pani co mnie źle poinformowała (normalnie to zdarzało mi się tak z 20 zł ale że szło na szczytny cel to się nie przejmowałam) i tak szłam odnieść książki po miesiącu i 1 tygodniu a tu kara za wypożyczenie płytki za jeden dzień 3 zł. Okazało się że film niby przetrzymałam miesiąc bo można tylko tydzień, a jeszcze najlepsze że pytałam czy tak jak płyty z muzyką a pani stwierdziła że tak (a one mają miesięczny termin). Niby miałam pisać jakieś podanie ale zrobiłam bunt na całej linii. A teraz to nie bardzo mam po drodze do Wrocławia 
Chyba nie nadrobiłam wszystkiego...