reklama

wrzesień 2011

reklama
Dziewczyny co do pogody, to już chyba niewiele takich upalnych dni zostało, bo na wrzesień zapowiadają ochłodzenie nawet do 19C. Więc damy radę:)

Ja nie wierzę w pogodę dalszą niż na 3 dni. Jeszcze niedawno zapowiadali przymrozki we wrześniu. Coś mi się to nie widzi. Ale jakby przyszło lekkie ochłodzenie nie narzekałabym.

Właśnie wyszłam spod prysznica. I powiem Wam, że gdyby nie fakt, że do porodu został mi miesiąc to byłabym skłonna zapuścić włosy na nogach i bikini. No masakra jakaś to ogolić. Cyrkówki mają na noc.

dziuba nie poddawaj sie, na pewno niedlugo poskutkuja Twoje metody wywolywania porodu :-D
OLA kurcze no faktycznie wyglada na to ze za chwile i nam sie w grafik na nastepny tydzien wpiszesz :-)
wrzesniowa to dobrze ze powoli opanowujecie sytuacje. Jak ten czas leci, juz tydzien ma Twoj Wojtus. Super!
U nas dzisiaj tez w cieniu 30 st i ogolnie duchota. Nawet teraz lata wentylator jak szalony. Dobrze ze kupilismy sobie w tym sezonie taki stojacy duzy bo inaczej to ja bym na pewno umarla z upaly.
Dobra dziewczyny na mnie pora. Czas zaczac weekend.
Zycze Wam mniejszych upalow ale slonecznej pogody i dla tych ktore jednak mialyby sie w weekend rozpakowac - krotkiego porodu i zdrowych i dorodnych maluchow!

ale naskrobałyście..masakra...
współczuję południowej PL tych upałów, u nas drugi dzień gorąco i jestem wykończona..a u nas jednak od morza ładnie wieje..ale i tak się lepię..fuuu...dzisiaj znowu Ustka,moczenie syrek w morzu..tylko wtedy chłodno..jeszcze jutro i potem chłodniej,nie mogę się doczekać.

Moja małą też mniej aktywna w te upały..zresztą mi się też nic nie chce..

A ja siedze i mecze sie z jakims bolem czy cus. Taki bol jak na okres, ale staly, nie jakies skurcze. co to moze byc? Ma to cos wspolnego ze skurczami?
Moj maly tez sie mniej rusza, bo taki upal pewnie, no ale nie martwie sie bo aktywnosc jest,.
Ogladam wlasnie "Mame do wynajecia" i czekam na meza. Nie lubie jak go nie ma a dopada mnie bol. Do tego jeszcze rozmawialam z kumpela i ona mi powiedziala ze urodzila w 36 tygodniu, zupelnie sie nie spodziewajac i wogole. Troche sie schizuje nie ukrywam.
Wogole slyszalyscie o tym ze dodaje sie 20 tygodni to czasu pierwszych ruchow i niby porod wychodzi. Mi wyszlo jakos ze 2 -3 tygodnie przed terminem, ze moze sie na moje urodziny albo meza rozpakuje. Kurde ciekawe jak to bedzie.:crazy:

ja też mam ból jak na okres już z 2 godziny i boli coraz bardziej. Do tego strasznie boli mnie krzyż i nogi. Brzuch twardy i co jakiś czas uczucie jak by się mała wypinała. zaczynam się zamartwiać czy to nie juz. No ale poczekamy i zobaczymy. Po kąpieli mi nie przeszło, ale była lodowata a nie ciepła więc nie wiem czy to się liczy.

DO tego jestem zła na męża, poszedł sobie z małym spać do nas do sypialni i nawet mi kanapy nie rozłożył. Ja nie dam rady tego podnieść więc spanie na złożonej mnie czeka.
Przynajmniej wiatraka mam :) tylko pewnie go wyłącze przed spaniem, bo mam jakieś schizo że pożar się zrobi od tego.

Asia to witaj w klubie. Mam taki sam bol, w sumie juz ponad godzine, do tego to co mowisz twardnienie brzucha i wypinanie malego. No ale u mnie nie moze to byc juz. U ciebie co innego.
Pewnie chcesz juz urodzic wiec trzymam kciuki.

no kurcze dziewczyny zaczyna sie cos dziać, niby takie bóle jak na okres i twardnienie brzucha to na poród, ale jak czytałam na forach to dziewczyny maja takie nie raz parę dni lub tygodni przed, więc nigdy nic nie wiadomo:baffled: jak by co to trzymam kciuki:-)
no Asia niedobry mąż, a co do wiatraka to ja mam podobnie, ze się zapali, albo mnie zawieję, bo sie pocę okrutnie.....aaaa przypomniało mi sie ze kiedyś znajomej salon fryzjerski sie "okopcił" właśnie od wiatraka, więc lepiej sprzet miec na oku

Ostatnia edycja:
Nasiadówka u znajomych ot, taka sobie, szybko uciekałam z tamtad bo się w kiecuszkę wystroiłam i nie mogłam se nóg rozłożyć - a teraz tak lubie najbardziej :-p:-p
jak zwykle maż śpi a ja buszuje po necie, kured spię do południa a później nudy :wściekła/y:
Musze poszukac na jutro jakiś przepis na sałatkę i jakieś przekąski bo będą goście a ja mam w głowie pusto. Może coś podpowiecie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry