Witam
Ehhh...wy to macie tępo produkcji
nanusia82 - super, ze masz możliwość grila

zazdroszcze
BigChild - nie słyszałam wcześniej o takim odliczaniu. Wg. pierwszych ruchów dziecka, to powinnam urodzić w 36 tyg
asia*, BigChild - współczuje bólu

Ciekawe, czy sie rozwinie...
kacha_wawa - mam podobnie z moją mamą, tylko na szczęście nie zna się na kompie
bebzonik - gratuluje czopa

To już odlicznie czas zacząć
OLA368 - ja ma odwrotnie z tymi skurczami - w dzień prawie nic, a w nocy budze się z bólu.
U mnie nocka wręcz przeciwnie niż u was - pierwsza cała przespana od nie pamietam kiedy

Denerwuje się troszeczke, bo czuje, że cos sie dzieje z moim brzuchem od kilku dni - np. mam dwa skurcze bolesne w ciągu godz, a potem cisza. W pierwszej ciązy mialam lepiej - jednego dnia pojawiły sie skurcze (okazało sie, ze przepowiadające), a po dwóch dniach urodziłam. Nie miałam fałszywych alarmów, a teraz to codziennie jakis alarm :/
Wczoraj sie nastawiłam, ze sie cos zaczne, ale dupa

Nic
Mam nadzieje, ze dzisiaj ktoś sie jednak rozpakuje
Faktycznie wytrzymałe jesteśmy z tymi porodami - jak bylam w czerwcówkach, to w maju byla już polowa rozpakowana. Strasznie trudno bylo czekać do 20-stego (2 tyg. po terminie), jak już większość tematów na forum dotyczylo dzieci. Teraz się tak nie zanosi
Mam pytanie o terminy cc - czy będziemy wpisywać co tydz liste na następny tydz, czy można się zgłosić, żeby zostać zapisanym wcześniej?