nalka
Fanka BB :)
No dziewczyny te bóle jak na okres to jeden z objawów zbliżającego się porodu więc to może już tuż tuż... :-)
U mnie też duchota mimo takiej godziny, wiatrak skombinowałam i się chłodzę :-) A jutro na wesele, od rana fryzjer. Mam nadzieję że dam radę i wytrzymam bo szkoda byłoby się szybko zmyć z imprezki ;-)
Miłego weekendu i czekam na kolejne dzieciaczki - może w weekend się któraś rozpakuje :-)
U mnie też duchota mimo takiej godziny, wiatrak skombinowałam i się chłodzę :-) A jutro na wesele, od rana fryzjer. Mam nadzieję że dam radę i wytrzymam bo szkoda byłoby się szybko zmyć z imprezki ;-)
Miłego weekendu i czekam na kolejne dzieciaczki - może w weekend się któraś rozpakuje :-)
Asiu Twoja mama wydaje mi się, że jest dokładnie taka jak moja. Ona też uważa, że powinnam być jej wdzięczna za wszystko, a wdzięczna tzn. powinnam się jej we wszystkim słuchać. Jak jej się przeciwstawiam to cały czas słyszę, że nie tak mnie wychowała i, że jestem niewdzięczna
No cóż, co nas nie zabije to nas wzmocni... Czasami aż się zastanawiam czy dobrze robię, że tutaj na ogólnym wątku o tym piszę, bo nie zdziwiłby mnie wcale fakt jakby się okazało, że śledzi moje wpisy. Jak u nich byłam to na jej kompie się logowałam na BB, więc mogłaby tylko w historię zerknąć i wszystko miałaby jak na tacy podane. A wiem, że ona się lubuje w śledzeniu ciekawostek i czyjejś korespondencji 
Siedze na balkonie bo upal w domu nie do wytrzymania nawet przy wentylatorze...