Igocencja
Fanka BB :)
Witam
No proszę jak miło dzień się zaczyna :-) Dwa kolejne maluszki na świecie, rozkręcamy się dziewczyny :-)
Dziewczyny wy tu piszecie o skurczach a ja normalnie nic , zero objawów zbliżajacego się porodu a do 10 września nie wiele zostało, dziś wizyta u ginki zobaczymy co powie.
Noc przespałam calusieńką, ale wstałam tak niewyspana jakbym wogóle nie spała, wczoraj było to samo
Też się opycham ostatnio, głównie mam ochotę na słodkie i same niezdrowe rzeczy 
Motylla kciuki zaciśnięte
ellsi powodzenia na dzisiejszej wizycie.
No proszę jak miło dzień się zaczyna :-) Dwa kolejne maluszki na świecie, rozkręcamy się dziewczyny :-)
Dziewczyny wy tu piszecie o skurczach a ja normalnie nic , zero objawów zbliżajacego się porodu a do 10 września nie wiele zostało, dziś wizyta u ginki zobaczymy co powie.
Noc przespałam calusieńką, ale wstałam tak niewyspana jakbym wogóle nie spała, wczoraj było to samo
Też się opycham ostatnio, głównie mam ochotę na słodkie i same niezdrowe rzeczy 
Motylla kciuki zaciśnięte
ellsi powodzenia na dzisiejszej wizycie.

chociaż ja ochlapałam sobie oliwką szafę, jak Michaś był maleńki i paskudztwo do dzisiaj się trzyma
obawiam się, że jeśli plama ci zejdzie to razem z farbą... teraz tak neta przeglądam, że ponoć są jakieś środki do usuwania tłuszczu z farb, ale to może w sklepach budowlanych czy chemicznych
a jeśli o jedzenie chodzi, to ciągle jestem nie najedzona i też mieszanki wybuchowe w żołądku lądują