ewelinak1
Fanka BB :)
Misiako - to może Ty już dzisiaj, albo jutro...jak wszystko w takim tempie ;-) Ja już kilka razy miałam takie porządne serie skurczy - a wczoraj z bólem - oczywiście delikatnym, ale takim w pachwiny i nogi promieniującym. No ale po 3-4 godzinach stały się nieregularne i ucichły. Teraz rano miałam kilka - ale tak nieregularnych, że nie zwracam na nie uwagi. Wiem, że z takimi skurczami można jeszcze pochodzić nawet do 4 tygodni - więc nie nakręcam się.
No i muszę moich chłopców do szkoły wyprawić na poniedziałek - a jeszcze nic nie kupione... chyba dzisiaj się zmobilizuję - bo wczoraj cały dzień w łóżku. Jakoś dziwnie się czułam - jakbym miała gorączkę, ale zmierzyłam i perfekcyjne 36 i 6.
Asia - Ty nie szalej tylko odpoczywaj - bo jak maleństwo będzie na świecie... to niestety nie będzie tak łatwo o chwilę wytchnienia. Kochana zbieraj dzisiaj siły - a nie sprzątanie
Ellsi - czekamy na wieści po wizycie... Pewnie już jestes w gabinecie ;-)
No i muszę moich chłopców do szkoły wyprawić na poniedziałek - a jeszcze nic nie kupione... chyba dzisiaj się zmobilizuję - bo wczoraj cały dzień w łóżku. Jakoś dziwnie się czułam - jakbym miała gorączkę, ale zmierzyłam i perfekcyjne 36 i 6.
Asia - Ty nie szalej tylko odpoczywaj - bo jak maleństwo będzie na świecie... to niestety nie będzie tak łatwo o chwilę wytchnienia. Kochana zbieraj dzisiaj siły - a nie sprzątanie

Ellsi - czekamy na wieści po wizycie... Pewnie już jestes w gabinecie ;-)
ale to zrozumiałe.
a co najśmieszniejszy całą noc jakoś na jawie bo w sumie nie spałam śniło mi sie,że Leosie Misiako i Tofilesi przyszli na świat, widziałam cała akcje porodową tak jak bym zboku stała i krzyczałam Leoś sie urodził Leoś
i tak do samego rana, nawet nie wiem czy przypadkiem nie mówiłam przez sen
wcięłam czipsy,czekolade,draże,potem kiełbase z keczupem wieczorem i popiłam koktajlem owocowym który zrobiłam, a i między czasie kubusiem popijałam. A potem zdychałam wieczorem po tej wybuchowej mieszance. Dziś postanowiłam zrobić sobie odtruwanie i lekką głodówkę bo inaczej w drzwiach porodówki sie nie zmieszcze
a nie możesz zadzwonić do serwisu z awanturą???