reklama

wrzesień 2011

Misiako - to może Ty już dzisiaj, albo jutro...jak wszystko w takim tempie ;-) Ja już kilka razy miałam takie porządne serie skurczy - a wczoraj z bólem - oczywiście delikatnym, ale takim w pachwiny i nogi promieniującym. No ale po 3-4 godzinach stały się nieregularne i ucichły. Teraz rano miałam kilka - ale tak nieregularnych, że nie zwracam na nie uwagi. Wiem, że z takimi skurczami można jeszcze pochodzić nawet do 4 tygodni - więc nie nakręcam się.
No i muszę moich chłopców do szkoły wyprawić na poniedziałek - a jeszcze nic nie kupione... chyba dzisiaj się zmobilizuję - bo wczoraj cały dzień w łóżku. Jakoś dziwnie się czułam - jakbym miała gorączkę, ale zmierzyłam i perfekcyjne 36 i 6.
Asia - Ty nie szalej tylko odpoczywaj - bo jak maleństwo będzie na świecie... to niestety nie będzie tak łatwo o chwilę wytchnienia. Kochana zbieraj dzisiaj siły - a nie sprzątanie :tak:
Ellsi - czekamy na wieści po wizycie... Pewnie już jestes w gabinecie ;-)

reklama
ewelina
ja też czuje się jak bym chora była, gardło mnie nawet boli i z noca troche leci, ale temperatura idealna 36,6. Dziwne to trochę, mam nadzieje że się nie rozkręci.

a posprzątać muszę, bo nikt tego nie zrobi raczej za mnie, pozatym musze czymś zająć głowę bo zwariuję jak będe za dużo myśleć.

Witam
Ja dziś nocka rewelacyjna.Nawet dobrze nie pamiętam czy się budziłam hihi.
Wczoraj przy chodzeniu bolała mnie broszka a dziś już jest zupełnie inaczej.Nic nie przeszkadza i nie boli ;-)
Ja w domciu mam ładnie wszystko wysprzatane bo mam ostatnio na to wielką chęć ;-) tylko w pokoju dziewczynek porządek nie może się utrzymac :baffled: ale to zrozumiałe.
U mnie naszczęście przeziębienie mija choć jeszcze czuje w nosie że nie jest idealnie ale na dniach pewnie minie.

To jak widzę że tak tutaj się tyle zaczyna dziać to odkompa nie można na dłużej odchodzić?;-)

Ja jakoś jeszcze do końca usmysłowić sobie nie moge że już tak bliziutko rozwiązania jestemBo mi dobrze być z brzuszkiem i nie spieszy mi się do porodu ;-)

Dzieńdoberek:-)
Motylla kciuki zaciśnięte.
Misiako i jak rozkręciło sie coś na maxa?
Wiecie co dziewczyny, miałam dziś tak koszmarną noc,że do tej pory głowa mi pęka. Wczraj moja koleżanka wieczorkiem urodziła i ciągle o tym myślałam, co przysnęłam to majaczyło mi sie, że zaczynam, rodzić, mam skurcze i wody mi odchodzą:crazy: a co najśmieszniejszy całą noc jakoś na jawie bo w sumie nie spałam śniło mi sie,że Leosie Misiako i Tofilesi przyszli na świat, widziałam cała akcje porodową tak jak bym zboku stała i krzyczałam Leoś sie urodził Leoś:-D i tak do samego rana, nawet nie wiem czy przypadkiem nie mówiłam przez sen:-D tak więc Misiako, Tofilesia moze to znak, że teraz Wasza kolej;-)
Czy Wy kochane też teraz tak się opychacie? ja wczoraj zrobiłam sobie taki koktajl mołotowa w żołądku ,że jak sie kładłam to wszystko czułam w przełyku:-( aż wstyd się przyznać bo jak śmietnik ostatnio jestem, nic nie przepuszcze:zawstydzona/y: wcięłam czipsy,czekolade,draże,potem kiełbase z keczupem wieczorem i popiłam koktajlem owocowym który zrobiłam, a i między czasie kubusiem popijałam. A potem zdychałam wieczorem po tej wybuchowej mieszance. Dziś postanowiłam zrobić sobie odtruwanie i lekką głodówkę bo inaczej w drzwiach porodówki sie nie zmieszcze:-D

Aaaa trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze.

magda, ja niby sprzątam i sprzątam i ciągle syf.
Przy moich dwóch szkodnikach to naprawdę ciągle bajzel wszędzie, aż się boje co to będzie jak ze szpitala wróce. Mam nadzieje że przynajmniej teściowa popilnuje pożądku.

sińka
ja też pożeram co mi wpadnie w ręce, wczoraj na noc 2 kukurydze pożarłam. Ale tłumacze sobie że potem długo nie pojem pewnie takich rzeczy :P dzisiaj pewnie z 5 kaw wypije na zapas.

Ale wściekłą jestem, odebrałam wczoraj telefon męża z reklamacji, napisali że dali nowy to my zczęśliwi fajnie, ale patrze potem na niego w domu, porysowany cały z tyłu na klawiaturze, mąż mówi że to ten sam jak nic. myśle sobie może bebechy wymienili tylko, ważne żeby dzialął. I dupa nie działa, tak jak by nic z nim nie zorbili. Szału dostane. A teraz nie mam jak go oddac znowu, bo umowa na mnie a mnie nie będzie. Jak się zbiore to sobie do nich tam pójde i powiem co myśle o tym.

Ostatnia edycja:
Asiu ja też sobie tłumacze, że teraz można wcinać bo potem będzie trzeba sie ograniczać, a ja to musowo bo przez tarczyce i tak tyje.
Kurde no ale Was zrobili z tym telefonem:confused2: a nie możesz zadzwonić do serwisu z awanturą???

Sińka jeeejku ależ cie wzięło;-)
A co do opychania to wczorj tak za mną słodkie chodziło że szok.A dzis tez juz czuję pusty żołądek.Tak sobie mysle że mały się już zsunął niżej i żołądek juz tak ścisnięty nie jest i może dlatego teraz mam większy apetyt;-)
Asiu słów brak na takich konowałów i tak bezszczelnie oszukują :wściekła/y:
Ja się zabieram do sklepu bo zaarz laptopa pewnie pożrę ;-)

Witajcie kochane:)
ale super ze przybywa nam coraz wiecej dzieciaczków:) trzymam kciuki za kolejne wypakowania i zdrowe dzieciaczki:) ja tez bym bardzo chciala ale z dnia na dzien to sobie mysle ze juz pewno nic wczesniej sie nie wykluje i pewno musze czekac do terminu:) no ale wytrwam jeszcze troszkę:)

ja dzis ambitne plany mam chcialabym zrobic generalne porządki i zrobic na obiadek pierogi ruskie....tak mnie naszlo ostatnio ze dzis juz napewno sie zabiorę :)

miłego dnia :*

katezbb zamawiam kilka pierożków:-D
magda nie zjadaj laptopa bo jak będziesz do nas pisała?:rofl2:
Musze odejść od kompa bo inaczej cały dzień przy nim spędze a przydało by sie z dzieckiem wyjść choćby na mały spacer.

Do następnego mamuśki, trzymajcie się cieplutko.

reklama
Asiu ja też sobie tłumacze, że teraz można wcinać bo potem będzie trzeba sie ograniczać, a ja to musowo bo przez tarczyce i tak tyje.
Kurde no ale Was zrobili z tym telefonem:confused2: a nie możesz zadzwonić do serwisu z awanturą???

zadzwonie i poenwie nakrzycze na nic nie winnego czlowieka, pojde to moze cos zalatwie jakoś, może jakies upowaznienie żeby mąż mógł to sam załatwić. i tak musze isc na zaupy.

Dziewczyny a niecie może czym można usunąć oliwkę ze ściany?
upaćkałam kciany nasmarowanym brzuchem :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry